Nizip Müftüsü Selahattin Özçelik, Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleþen ziyarette, yerel basýnýn önemi ve toplumsal sorumluluklarý üzerine görüþ alýþveriþinde bulunuldu.Ziyarete Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen, Huzur Radyo Yönetim Kurulu Baþkaný Ali Deniz, Nizip Tercüman Gazetesi Ýmtiyaz Sahibi Yaþar Polat, Soner Medya Yönetim Kurulu Baþkaný Mustafa Soner, Nizip Sensin Sosyal Medya Haber Sayfasý Ýþletmecisi Ýbrahim Halil Aðcan ve Bizim Nizip Gazetesi Sayfa Tasarýmcýsý Emin Kýlýç da katýldý.Ali Kýlýç: "Basýn, Halkýn Sesi Olmaya Devam Edecek"Ziyarette konuþan Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç, yerel basýnýn toplumsal farkýndalýk oluþturmadaki rolüne deðinerek þu ifadeleri kullandý: "Gazetecilik, halkýn sesi olmak ve doðru bilgiyi aktarmak adýna büyük bir sorumluluktur. Nizip'te basýn mensuplarý olarak ilçemizin geliþimine katký saðlamak ve toplumsal sorunlara çözüm bulmak için çalýþýyoruz. Müftümüzün nazik ziyareti bizleri onurlandýrdý. Kendilerine teþekkür ediyoruz."Selahattin Özçelik: "Basýn, Toplumsal Deðerlerin Korunmasýnda Önemli Bir Güç"Nizip Müftüsü Selahattin Özçelik ise basýnýn toplumun bilinçlenmesinde ve manevi deðerlerin korunmasýnda önemli bir rol üstlendiðini belirterek þunlarý söyledi: "Basýn kuruluþlarýmýzýn, toplumun manevi ve ahlaki deðerlerine sahip çýkmasý bizler için çok kýymetli. Yerel basýnýn yaptýðý doðru ve tarafsýz haberlerle halkýmýzýn bilinçlenmesine katký saðladýðýný görüyoruz. Bu vesileyle, deðerli basýn mensuplarýmýzla bir araya gelmekten büyük memnuniyet duydum. Görevlerinde baþarýlar diliyorum."Müftü Özçelik, Basýn Mensuplarýna Türkiye Diyanet Baþkanlýðý tarafýndan gönderilen kitaplarý hediye etti.Ziyaret, karþýlýklý iyi dileklerin paylaþýlmasý ve hatýra fotoðrafý çekilmesiyle sona erdi.![]()