Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) ve Dünya Odalar Federasyonu Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu'nun katýlýmýyla düzenlenen Gaziantep Oda/Borsalarý Ortak Meclis ve Ýstiþare Toplantýsý'na Nizip Ticaret Odasý olarak katýldýk.Gaziantep Sanayi Odasý (GSO) ev sahipliðinde Þehitkamil Sanat Merkezi'nde gerçekleþtirilen toplantýda, Gaziantep il ve ilçe oda ve borsa meclis üyelerinin talep, beklenti, görüþ ve önerileri TOBB Baþkaný Rifat Hisarcýklýoðlu ile paylaþýldý.Toplantýya, Nizip Ticaret Odasý'ný temsilen Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt katýldý. Gaziantep Sanayi Odasý Meclis Baþkaný Adil Sani Konukoðlu ve Yönetim Kurulu Baþkaný Adnan ünverdi, Gaziantep Ticaret Odasý Meclis Baþkaný M. Hilmi Teymur ve Yönetim Kurulu Baþkaný M. Tuncay Yýldýrým, Gaziantep Ticaret Borsasý Meclis Baþkaný Ahmet Tiryakioðlu ve Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Akýncý, Nizip Ticaret Borsasý Meclis Baþkaný Ahmet Polat ve Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Ýslahiye Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Hüseyin Erdoðan ve Yönetim Kurulu Baþkaný Selahattin Türkmen ile Gaziantep il ve ilçe oda ve borsalarýnýn meclis üyeleri de toplantýda yer aldý.Nizip Ticaret Odasý Meclis üyesi Yakup çapan eðitim sorunlarýný dile getirdi.Toplantý, bölgedeki ekonomik geliþmeleri ve iþ dünyasýnýn beklentilerini deðerlendirme açýsýndan verimli geçti. Nizip Ticaret Odasý olarak, üyelerimizin taleplerini ve görüþlerini en üst düzeyde iletmekten gurur duyuyoruz.