Nizip Ýlçe Jandarma Komutaný Binbaþý Can Sercan Altay, Nizip Ticaret Odasý'ný ziyaret ederek, iþ dünyasý ile güvenlik güçleri arasýndaki iþbirliðini pekiþtirmek amacýyla önemli bir görüþme gerçekleþtirdi. Ziyaret sýrasýnda Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri Binbaþý Altay'ý sýcak bir þekilde karþýladý. Görüþmede, Nizip'in ekonomik geliþimi ve güvenlik konularý üzerinde duruldu.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Nizip'in ticari potansiyelinin artýrýlmasý için güvenlik güçleriyle iþbirliðinin önemine vurgu yaparak, Güvenli bir iþ ortamý, ticaretin geliþimi için elzemdir. Jandarma ile olan iþbirliðimiz, hem iþ insanlarýmýz hem de vatandaþlarýmýz için büyük bir güvence saðlamaktadýr. dedi.Nizip Ýlçe Jandarma Komutaný Binbaþý Can Sercan Altay ise, Nizip'in sosyal ve ekonomik yapýsýnýn korunmasý adýna Jandarma olarak her zaman iþ dünyasýnýn yanýnda olduklarýný belirtti. Halkýmýzýn huzuru ve güvenliði için üzerimize düþeni yapmaya hazýrýz. Ticaretin geliþmesi, bölgenin kalkýnmasý için kritik öneme sahiptir. þeklinde konuþtu.Ziyaret, karþýlýklý fikir alýþveriþlerinin yaný sýra, Nizip'in güvenlik ve ticaret alanýndaki geleceði hakkýnda umut verici bir perspektif sundu. Her iki taraf, iþbirliðinin güçlendirilmesi ve ortak projelerin hayata geçirilmesi konusunda istekli olduklarýný ifade etti.Ziyaret, Nizip Ticaret Odasý'nýn misafirperverliði ile sona erdi.