Nizip Kaymakamý Osman Uðurlu ve Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, eðitim alanýnda gerçekleþtirdikleri önemli ziyaretlerden birini Nizip Fen Lisesi'ne yaptý. Ziyaret sýrasýnda okulun genel durumu ve eðitim süreçleri hakkýnda bilgi alarak, okul yönetimi ve öðretmenlerle bir araya geldiler.Ziyaretin ardýndan açýklama yapan Nizip Kaymakamý Osman Uðurlu, eðitimin her zaman öncelikli bir konu olduðunu ve ilçedeki okullarýn daha da güçlendirilmesi için gerekli adýmlarýn atýldýðýný ifade etti. Kaymakam Uðurlu, "Nizip Fen Lisesi, ilçemizin gurur kaynaðý olan okullardan biri. Hem akademik baþarýlarýyla hem de sosyal sorumluluk projeleriyle örnek teþkil ediyor. Buradaki öðrencilerimizin gelecekte ülkemize büyük katkýlar saðlayacaðýna inanýyorum. Bizler de Kaymakamlýk olarak eðitimdeki baþarýyý desteklemek için her türlü yardýma hazýrýz" dedi.Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ise, yapýlan ziyarette okul yönetimiyle eðitim-öðretim faaliyetlerini ve öðrenci geliþimini deðerlendirdiklerini belirtti. Gündeþ, "Fen Lisesi, ilçemizin en baþarýlý okullarýndan biri. Burada öðrencilerimizin nitelikli eðitim alabilmesi için sürekli olarak destek saðlýyoruz. Eðitimde kaliteyi arttýrmak için sadece okul binalarýný deðil, öðretim kadrosunu ve öðrencilere sunulan imkanlarý da sürekli geliþtirmeye çalýþýyoruz. Kaymakamýmýzla birlikte bu okulumuzu daha da ileriye taþýmak için her türlü adýmý atmaya devam edeceðiz" þeklinde konuþtu.Ziyaret sýrasýnda Kaymakam Uðurlu ve Milli Eðitim Müdürü Gündeþ, okulun öðretmenleri ve öðrencileriyle de birebir sohbet etme fýrsatý buldu. Öðrenciler, eðitimle ilgili taleplerini ve okulda yapýlmasýný istedikleri deðiþiklikleri dile getirirken, yöneticiler de öðrencilerin fikirlerine deðer verdiklerini belirtti.Ziyaret, eðitim alanýndaki çalýþmalarýn hýz kesmeden devam edeceði ve ilçede eðitim kalitesinin daha da artýrýlacaðý mesajýyla sona erdi.