Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç ve dernek yönetim kurulu üyeleri, 8. Olaðan Genel Kurul'larýný tamamlayarak Ak Parti Nizip Ýlçe Baþkanlýðý'na seçilen Eczacý Yakup Karakuþ ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyaret, ilçedeki siyasi geliþmelerin yaný sýra iktidar partisinin gelecekteki çalýþmalarý üzerine fikir alýþveriþi yapmak amacýyla gerçekleþtirildi.Ziyarette konuþan Ak Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Ecz. Yakup Karakuþ, partisinin ilçedeki faaliyetleri hakkýnda bilgi vererek, Nizip'in daha da kalkýnmasý için çeþitli projeler üzerinde çalýþmalarýný sürdürdüklerini belirtti. Karakuþ, özellikle altyapý, eðitim ve saðlýk alanlarýnda yapýlacak yatýrýmlarýn önemli bir gündem maddesi olduðunu vurguladý. Ayrýca, Ak Parti'nin halkla olan güçlü baðlarýný güçlendirmeyi hedeflediklerini ifade etti.Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç'tan Ýletiþim VurgusuNizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç ise, gazetecilerin yerel yönetimlerle olan iletiþiminin önemli bir role sahip olduðunu belirterek, doðru ve etkili haber akýþýnýn halkýn bilinçli bir þekilde kararlar alabilmesi için kritik öneme sahip olduðunun altýný çizdi. Kýlýç, medya ile siyaset arasýnda karþýlýklý bir anlayýþ ve iþbirliðinin güçlendirilmesi gerektiðini ifade etti.Ziyaret sýrasýnda, özellikle medya ve siyaset iliþkisi üzerine yapýlan sohbetlerde, yerel gazetecilerin, Ak Parti'nin çalýþmalarýný doðru bir þekilde halkla buluþturma adýna üzerine düþen sorumluluklarý yerine getireceði vurgulandý. Ayrýca, karþýlýklý görüþ alýþveriþiyle ilçede toplum yararýna daha fazla projeler üretme noktasýnda iþbirliði yapýlabileceði ifade edildi.Ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleþirken, taraflar birbirlerine baþarýlar dileyerek görüþmeyi sonlandýrdý.![]()