Nizipli emekli emniyet müdürü, þair ve yazar Latif Öðüt, Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan'ý makamýnda ziyaret etti. Ziyaret sýrasýnda, Öðüt, yazdýðý iki þiir kitabýný Baþkan Doðan'a hediye etti. Kitaplarýný baþkana takdim eden Öðüt, Nizip'in kültür hayatýna katkýda bulunmayý amaçladýðýný belirterek, eserlerinin þehrin deðerlerine ve insanlarýna hitap ettiðini vurguladý.Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan, hemþehrisi olan Latif Öðüt'ün nezaket ziyareti ve hediyeleri için teþekkür etti. Doðan, Öðüt'ün yazarlýk ve þairlik alanýndaki çalýþmalarýný takdirle karþýladýðýný ifade ederek, Nizip'in kültürel ve sanatsal anlamda daha da zenginleþmesi için yapýlan bu tür katkýlarýn önemine deðindi. Baþkan Doðan, ayrýca Öðüt'ün gelecek projelerinde ve kitap çalýþmalarýnda baþarýlar diledi."Nizip'imizin deðerli bir evladý olan Emekli Emniyet Müdürümüz ve þair-yazar Latif Öðüt'ü makamýmda aðýrlamaktan büyük mutluluk duyduðumu ifade etmek isterim. Kendisi, yýllar boyu emniyet teþkilatýndaki özverili çalýþmalarýyla þehrimize hizmet etmiþ, ayný zamanda edebiyat dünyasýnda da önemli bir yer edinmiþtir. Bugün, þahsýma hediye ettiði þiir kitaplarý için kendisine teþekkür ediyor, kitap çalýþmalarýnda baþarýlar diliyorum. Nizip'in kültürel hayatýna katký saðlamak adýna gösterdiði çaba büyük takdiri hak ediyor."Latif Öðüt ise "Nizipli olmaktan her zaman gurur duydum. Hemþehrilerimle paylaþtýðým þiirlerimde, bu þehrin güzelliklerini, insanlarýný ve deðerlerini anlattým. Bugün de Nizip Belediye Baþkaný Sayýn Ali Doðan'ý ziyaret ederek, yazmýþ olduðum iki kitabýmý kendisine takdim ettim. Ziyaretim sýrasýnda gösterdiði ilgi ve nazik kabul için kendisine teþekkür ediyorum. Ýnþallah kitaplarým, þehrimize olan sevgimi daha da pekiþtirecek ve Nizip'in kültürel mirasýna bir katký daha saðlanmýþ olacaktýr."Yapýlan ziyarete, Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan'ýn yaný sýra Belediye Baþkan Yardýmcýsý Av. Tanju Bayýndýrlý da eþlik etti.Ziyaret, karþýlýklý sohbet ve iyi dileklerle son buldu.