Nizip Ticaret Odasý (NTO), 2005 yýlýndan bu yana geleneksel hale getirdiði eðitim yardýmlarýný bu yýl da sürdürerek, 2024-2025 eðitim-öðretim yýlý için ihtiyaç sahibi öðrencilere ayakkabý desteðini saðladý. Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ,TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve GTOYönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Tuncay Yýldýrým, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak NTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri,NTB Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin de katýlýmýyla gerçekleþen temsili daðýtým töreni, Zübeyde Fidan Sayýn Ortaokulu ve Ýlkokulu'nda düzenlendi.Eðitimin toplumlarýn ilerlemesi için vazgeçilmez bir güç olduðunu vurgulayan Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, törende yaptýðý konuþmada þunlarý dile getirdi: NTO, her yýl olduðu gibi bu yýl da sosyal sorumluluk bilinciyle okullarýmýz tarafýndan belirlenen öðrencilerimize ayakkabý yardýmý yapýyor. Her zamanki gibi Nizip Ticaret Odasý her konuda saðladýðý desteði eðitimde de saðlamaktadýr. Okullarýmýzýn bilgi yarýþmalarý olsun etkinlikler olsun ev sahipliði ve öncülük yapmaktadýr. Bundan dolayý eðitime gönülden baðlý olan NTO yönetimine, tüm üyelerine ve özellikle öðrencilerimiz adýna teþekkürlerimi sunuyorum Dedi.Gaziantep Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný ve TOBB Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Tuncay Yýldýrým, NTO'nun ihtiyaç sahibi öðrencilere saðladýðý ayakkabý desteðinin önemine deðinerek þunlarý söyledi:''Nizip Ticaret Odasý'nýn bu anlamlý desteði, öðrencilerimizin eðitim hayatlarýna bir nebze de olsa katký saðlayacak ve onlarýn yanýnda olduðumuzu hissettirecek. Eðitimde fýrsat eþitliðini saðlamak ve çocuklarýmýzýn en temel ihtiyaçlarýný karþýlamak, toplum olarak hepimizin ortak görevi olmalýdýr. NTO'nun bu anlamlý yardýmýnda emeði geçen herkesi tebrik ediyorum.'' Dedi.Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, eðitime verilen desteðin toplumun geleceðine yapýlan bir yatýrým olduðunu belirtti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) tarafýndan saðlanan katkýyla, NTO'nun bu yýl yardým aðýný daha da geniþlettiðini ifade eden özyurt, þunlarý söyledi: NTO olarak 2020 yýlý eðitim yardýmlarý kapsamýnda 60 öðrencimize tablet hediye ettik; 2005-2024 yýllarý arasýnda ise toplam 30.250 çift ayakkabý daðýtarak öðrencilerimize destek saðladýk ve saðlamaya devam ediyoruz. çocuklarýmýzýn kýþ mevsimini saðlýklý ve sýcak geçirebilmeleri için ayakkabý desteði sunuyoruz. Bu yýlda 500 çift olarak planlanan yardým miktarýný, yönetim kurulumuzun destekleri ile 800 çifte çýkardýk. Tüm öðrencilerimizin, uzattýðýmýz bu yardým eli sayesinde umut dolu bir geleceðe adým atmalarýný diliyoruz. Yardým süreçlerimiz tamamen þeffaf olup, Milli Eðitim Müdürlüðü'nün belirlediði ihtiyaç sahibi öðrencilerimize ulaþtýrýlmaktadýr.'' Konuþmasýný þu sözlerle bitiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt: ''NTO olarak lobicilik çalýþmalarýmýz kapsamýnda Milli Eðitim Bakanlýðý ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Baþkaný Sayýn RifatHisarcýklýoðlu'nun destekleri ile yapýlan ve 2024-2025 yýlý eðitim öðretime açýlmaya hazýrlanan Nizip TOBB Ortaokulumuzu'' GTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Tuncay Yýldýrým ile ziyaret ettik. Katýlýmlarýndan dolayý GTO Yönetim Kurulu Baþkanýmýza Teþekkür Ediyoruz Dedi.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, eðitime verdiði desteði artýrarak sürdüreceklerini de þu sözlerle vurguladý: Bizler için eðitim, bir ülkenin yarýnlarýný inþa eden en güçlü temel taþlardan biridir. NTO olarak, gençlerimizin eðitim yolculuklarýnda yanlarýnda olmaktan gurur duyuyoruz. TOBB'nin desteðiyle baþlayan bu sürecin her aþamasýnda elimizi taþýn altýna koyuyor ve geleceðimize yapýlan bu yatýrýmý yürekten destekliyoruz. Eðitime katký sunmamýzda bizlerden desteðini esirgemeyen TOBB'un, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü'ne ve öðrencilerimizin geliþimine emek veren tüm öðretmenlerimize teþekkür ediyorum Dedi.