Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramý vesilesiyle bir kutlama mesajý yayýmladý. özyurt, Türkiye Cumhuriyeti'nin 101. yýlýný kutlamanýn coþkusunu ve gururunu yaþadýklarýný belirterek, Cumhuriyetin deðerlerine olan baðlýlýklarýnýn altýný çizdi.Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, mesajýnda þunlarý ifade etti:Cumhuriyetimizin 101. yýl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaþlarýnýn bizlere emanet ettiði bu büyük mirasý coþku ve minnetle kutluyoruz. Cumhuriyet, milletimizin birlik ve beraberliðinin simgesi olup, bizlere çaðdaþ bir gelecek sunmuþtur. Nizip Ticaret Odasý olarak, Cumhuriyetimizin deðerlerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak için kararlýlýkla çalýþmaya devam ediyoruz. Dedi.Nizip Ticaret Odasý olarak, toplumsal refaha katkýda bulunma ve Cumhuriyetin kazanýmlarýný koruma konusunda büyük bir sorumluluk taþýdýklarýný belirten özyurt, sözlerini þöyle sürdürdü:Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaþlarýný ve tüm þehitlerimizi rahmetle anýyor; milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramý'ný en içten dileklerimle kutluyorum. Bu önemli günün, ülkemize barýþ, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum. Dedi.