Belediye Baþkaný Doðan, muhtarlarý aðýrladýNizip Belediye Baþkaný Ali Doðan, ''19 Ekim Muhtarlar Günü'' nedeniyle ilçede görev yapan muhtarlar onuruna kahvaltý programý düzenledi.Doðan, yakýndan ilgilenerek günlerini kutladýðý muhtarlara hizmetlerinden dolayý teþekkür etti.Merkez ve kýrsal mahalle muhtarlarýnýn katýldýðý programda konuþan Belediye Baþkaný Doðan, muhtarlýk görevinin demokrasinin temel taþlarýndan olduðunu ve muhtarlarýn mahallelerine hizmet etmek için gece gündüz çalýþtýklarýný söyledi.Nizip için yapýlmasý gereken hizmetleri muhtarlarla istiþare ederek yaptýklarýný ifade eden Baþkan Doðan þunlarý kaydetti.''Nizip'e sevdalý biri olarak tüm yüreðimle ifade etmek isterim ki muhtarlar, millete hizmet davasýnýn en cesur yürekleridir. Nerede derdi olan bir vatandaþýmýz varsa ben biliyorum ki muhtar oradadýr. Muhtar umuttur, güvendir, elçidir, limandýr, adalettir en nihayetinde muhtar anýsýný, acýsýný, sevincini ve hüznünü mahallesi ve o mahallenin insaný ile bütünleþtirmiþ, kendisinden, ailesinden, zamanýndan ve iþinden fedakarlýk yapan inanmýþ bir hizmet ehlidir. Bu duygu ve düþüncelerle demokrasimizin, millet iradesinin ve vatandaþ temsilinin temel taþý deðerli muhtarlarýmýn Muhtarlar Günü'nü tebrik ediyor hizmetleri için teþekkür ediyorum'' sözlerine yer verdi.Nizip Muhtarlar Derneði Baþkaný Temel Mermer ise, hizmetlerinden ve muhtarlara desteklerinden dolayý Belediye Baþkaný Ali Doðan'a teþekkür ederek plaket takdim etti.![]()