Belediye Baþkaný Doðan'dan vefa ziyaretiNizip Belediye Baþkaný Ali Doðan, ilçeye hizmet etmiþ geçmiþ dönem Belediye Baþkanlarýný ziyaret etti.Ýlk olarak 1984-1989 yýllarý arasýnda Belediye Baþkanlýk görevini yürüten Ömer Pekmez'i ziyaret eden Doðan, hizmetlerinden dolayý Pekmez'e teþekkür ederek yaptýðý çalýþmalar hakkýnda bilgi verdi.Belediyecilik alanýndaki bilgi ve tecrübelerini Belediye Baþkaný Ali Doðan ile paylaþan Ömer Pekmez ise, ziyaretten dolayý Doðan'a teþekkür ederek baþarý diledi.Daha sonra 1994-2002 yýllarý arasýnda Belediye Baþkaný olarak Nizip'e hizmet eden Coþkun Özkaya'yý ziyaret eden Doðan, Özkaya'ya Nizip'e kazandýrdýðý tüm eserler için teþekkür etti.Özkaya ise, ziyaretinden dolayý Doðan'a teþekkürlerini ileterek baþarý ve kolaylýk diledi.Ziyaretleri ile ilgili açýklama yapan Doðan, Nizip'in her yerinde emeði bulanan geçmiþ dönem belediye baþkanlarýný ziyaret gerçekleþtirdiklerini belirterek þunlarý söyledi.''Geçmiþ dönemlere ilçe yönetiminde söz sahibi olmuþ, emek harcayarak güzel çalýþmalar yapmýþ ve þuan bile isimlerinden söz ettiren çok deðerli Belediye Baþkanlarýmýzý ziyaret ettim. Ziyaretlerimizde yapmýþ olduðumuz çalýþmalar hakkýnda kendilerinin deðerli yorumlarýný dinledim. Yapmýþ olduðumuz çalýþmalarý takdir etmeleri þahsýmý gururlandýrdý. Bizleri güler yüz ve samimiyetle karþýlayan kýymetli baþkanlarýma teþekkür ediyorum'' dedi.![]()