![]()
Nizip Ticaret Odasý, düzenlenen olaðan meclis toplantýsýnda eski personellerine anlamlý bir teþekkür töreni düzenledi. Toplantýda Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, kurumun geçmiþteki geliþimine önemli katkýlar saðlamýþ olan Korkut Kýzýlýrmak, Ali Rýza Deniz ve Talip Karabacak'a plaket takdim ederek teþekkürlerini ilettiler.Tören sýrasýnda kýsa bir konuþma yapan Bekir Karabacak, Korkut Kýzýlýrmak, Ali Rýza Deniz ve Talip Karabacak'ýn Nizip Ticaret Odasý'nýn baþarýsýnda ve kurumsal geliþiminde büyük rol oynadýðýný belirtti. Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, eski çalýþanlarýn fedakarca yaptýðý çalýþmalarýn, günümüz baþarýsýnýn temel taþlarýný oluþturduðunu vurguladý.Plaketler, eski personellere olan teþekkürlerin ve takdirlerin bir sembolü olarak sunuldu. Katýlýmcýlar, eski çalýþanlara duyulan saygýyý ve minnettarlýðý ifade eden bu jesti büyük bir takdirle karþýladý.Bu anlamlý ödül töreni, Nizip Ticaret Odasý'nýn geçmiþe ve geçmiþteki çalýþanlarýna verdiði deðeri bir kez daha gözler önüne serdi.