Nizip Kaymakamý Osman Uðurlu ve Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Fazlým Demir Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine ziyarette bulundu.Ziyaret dolayýsýyla bir açýklama yapan Nizip Kaymakamý Osman Uðurlu, Kurum ve kuruluþlarýmýzý yerinde ziyaret ederek sorunlarýný ve çözüm önerilerini dinliyor daha yakýndan tanýmaya çalýþýyoruz. Þimdiye kadar gözlemlediðim kadarýyla Nizipli iþ adamlarýmýz çok mesafe kat etmiþtir ve Nizip'te çok ciddi bir potansiyel var. Ýnþallah bu potansiyeli hep beraber daha ileriye götüreceðiz. Þuan yatýrým yapanlar ve yatýrým yapmayý düþünenler var. Memleketimizin ekonomisini daha güzel noktalara getireceðimize inanýyorum. Bizler sanayici ve iþadamlarýmýzýn her zaman yanýnýzdayýz ve kendilerine her zaman destek vermeye hazýrýz þeklinde konuþtu.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ise, ziyaret dolayýsýyla duyduðu memnuniyeti dile getirerek þunlarý ifade etti: Tüm kurum ve kuruluþlarýmýz ile birlikte ortak akýlla þehrimizin ve ülkemizin adýna yapýlacak çalýþmalar için Nizip Ticaret Odasý adýna her zaman destek vermeye hazýrýz. Nizip'in üretim ve istihdamýnýn büyümesi ihracatçý firma sayýmýzý arttýrmaktan geçmektedir. Bizlerde bundan dolayý NTO olarak ihracat odaklý çalýþmalarýmýzý sürdürmekteyiz. Ýnþallah sizlerinde desteði ile bu projelerimizi artýrarak devam edeceðiz ifadelerini kullandý.