Kýlýçdaroðlu'ndan Baþkan Doðan'a ziyaretCumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu, Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan'ý makamýnda ziyaret etti.Özel bir ziyaret için Gaziantep'e gelen Kýlýçdaroðlu, Nizip'e sürpriz ziyarette bulundu.Belediye Baþkaný Ali Doðan'ý özel olarak ziyaret eden Kemal Kýlýçdaroðlu, "Ali Baþkan, benim çok sevdiðim ve deðer verdiðim belediye baþkanlarý arasýnda yer alýyor. Kendisinin Karkamýþ ilçesi için nasýl gayret edip çalýþtýðýný biliyorum. Þimdi hizmet edeceði yer Nizip ilçesi. Buraya da en güzel þekilde hizmet edeceðinden þüphem yoktur. Baþkanýmýza ve ekibine baþarýlar diliyorum." dedi.Kýlýçdaroðlu'nun ziyaretinden duyduðu memnuniyeti dile getiren Belediye Baþkaný Ali Doðan ise, "Sayýn Genel Baþkanýmýzýn ziyareti bizleri onurlandýrdý. Kendisi partimiz için her zaman bir deðer olarak kalacaktýr. Genel Baþkanýmýzýn bizdeki yeri ve önemi her zaman özeldir. Kendisine ziyaretlerinden dolayý teþekkür ediyorum" sözlerine yer verdi.Karþýlýklý sohbet ortamýnda devam eden ziyaret, Baþkan Ali Doðan'ýn Zeugma silüetli tablo ve sabun, zahter, zeytinyaðý gibi yöresel ürünlerden oluþan hediye takdimi ile son buldu.![]()