Erkunt Traktör Çalýþanlarý Ýftarda BuluþtuAlpaslan Group Gaziantep, Kilis, Nizip ve Þanlýurfa Erkunt Traktör Bayii Alpaslan Ticaret çalýþanlarý ve aileleriyle ile iftar yemeðinde buluþtu.Nizip Ýkinci Bahar Restaurant'da düzenlenen iftar yemeðine, Alpaslan Group Erkunt Bayii Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Alpaslan, Yönetim Kurulu Baþkan yardýmcýlarý Mesut Alpaslan ve çalýþanlar katýldý.Alpaslan Group Erkunt Bayii Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Alpaslan, masalarý dolaþarak çalýþanlarýn Ramazanlarýný kutladý, saðlýk ve mutluluk dileklerini iletti.Yemek sonrasý bir konuþma yapan Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mesut Alpaslan, yemeðe katýlan tüm çalýþanlarýna teþekkür etti. Alpaslan, Erkunt Traktör olarak sektörde iddialý olduklarýný ve pazar paylarýný artýrmak amacýyla gece gündüz demeden çalýþtýklarýný söyledi.Tüm çalýþanlarýnýn Erkunt ailesinin temel direkleri olduðunu belirten Mesut Alpaslan, "Sizlerin baþarýsý bizlerin baþarýsýnýn ötesinde, yerli üretimin baþarýsý anlamýna gelmektedir" dedi.