HÜDA PAR Nizip Ticaret Odasý'ný Ziyaret EttiHür Dava Partisi (HÜDA PAR) Gaziantep Milletvekili Þehzade Demir, HÜDA PAR Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Mehmet Nakþi Erat, HÜDA PAR Nizip Belediye Baþkan Adayý Bayram Çakar ve HÜDA PAR Karkamýþ Belediye Baþkan Adayý Ali Kemal Kýlýçparlar Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafýndan karþýlanan ve aralarýnda HÜDA PAR Ýl Baþkaný Faruk Göçer, Ýl ve ilçe yöneticilerinin de bulunduðu heyet ile görüþmelerde bulunuldu.HÜDA PAR heyetini NTO'da aðýrlamaktan duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, NTO'yu tanýtarak projeleri ve faaliyetleri hakkýnda heyete bilgiler verdi.31 Mart yerel seçimlerinin ülkeye, bölgeye ve ilçemize hayýrlý olmasýný temenni eden NTO Baþkaný Mehmet Özyurt, HÜDA PAR Belediye Baþkan Adaylarýna baþarýlar diledi.Nizip'in sorunlarý ve çözüm önerileri ile ilgili konularý dile getiren NTO Baþkaný Özyurt, sorunlarýn çözümü noktasýnda HÜDA PAR heyetinden destek beklediklerini belirtti.NTO'nun büyüklüðünün farkýnda olduklarýný vurgulayan Gaziantep Milletvekili Þehzade Demir, "Nizip, sanayisi ve ticareti ile Gaziantep'in en büyük ilçesidir." dedi.HÜDA PAR olarak ticaret odalarý ve sivil toplum kuruluþlarý ile siyaset üstü bir zihniyet ile hizmet etmek istediklerini ifade eden Gaziantep Milletvekili Þehzade Demir, HÜDA PAR'ýn projelerini anlattý.Nazik misafirperverlikleri için NTO baþkanlarýna teþekkür eden HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir, yapýlabilinecek iþbirlikleri ile ilgili NTO yöneticileri ile istiþarelerde bulundu.Kendilerini tanýtan belediye baþkan adaylarý Mehmet Nakþi Erat, Bayram Çakar ve Ali Kemal Kýlýçparlar ise yapýlacak olan 31 mart yerel seçimlerinde destek beklediklerini belirtiler.