Milletvekili Demir'den Gazetecilere ziyaretHÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Þehzade Demir, Nizip Gazeteciler Derneðini Ziyaret etti.Milletvekili Þehzade Demir, Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Mehmet Nakþi Erat, Nizip Belediye Baþkan Adayý Bayram Çakar, Ýl Baþkaný Faruk Göçer ve yönetim Kurulu Üyeleri Nizip Gazeteciler Derneðini ziyaret etti. Milletvekili Demir, ve beraberindekileri Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç ve yönetim kurulu üyeleri karþýladý.HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Þehzade Demir, "Hakka ve halka hizmet yolunda kurulduðumuz günden bugüne ve bugünden sonrasýna kadar en büyük projemiz HÜDA PAR olarak sevgi ve adalet olacaktýr. Kendimize istediðimizi, kardeþlerimize isteyecek, kendimize istemediðimizi hiç kimseye istemeyeceðiz. Bizim HÜDA PAR olarak 'Dürüst siyaset, gerçek adalet' hizmet anlayýþýyla Allah'ýn izniyle ötekileþtirmeden, ayrýþtýrmadan hizmet ediyoruz. Adaylarýmýz, Yetimin, öksüzün, dulun, muhtacýn, zenginin, fakirin herkesin hukukunu adalet temelinde koruyacak ve son kuruþuna kadar bütün toplumun hizmetine Allah'ýn izniyle sunacaktýr dedi.Ziyaretten dolayý memnun olduklarýný belirten Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç ise baþarýlar dileyerek ziyaretlerinden dolayý teþekkür etti.Ziyarete NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen, Tercüman Gazetesi Ýmtiyaz Sahibi Yaþar Polat, Ýlke Gazetesi Ýmtiyaz Sahibi Mustafa Soner'de katýldý.