![]()
Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný ve Baþkan Adayý Fatma Þahin, Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Ak Parti Nizip Belediye Baþkan Adayý Hacý Fevzi Akdoðan, Ak Parti Gaziantep Ýl Baþkaný Murat çetin ve Ak Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Muharrem Cankesen Nizip Ticaret Odasý (NTO)'ný ziyaret etti.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafýndan karþýlanan ve aralarýnda Ak Parti il ve ilçe yöneticilerinin de bulunduðu heyet ile görüþ alýþveriþinde bulunuldu.Gerçekleþen ziyaretin açýlýþ konuþmasýný yapan NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek, Ak Parti Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Fatma Þahin'e ve Ak Parti Nizip Belediye Baþkan Adayý Hacý Fevzi Akdoðan'a çýkmýþ olduklarý yolun hayýrlý olmasýný diledi.Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin'in kendilerinde çok emeði olduðunu dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Marifet iltifata tabidir, biz Gaziantep Belediye Baþkanýmýz Fatma Þahin'den ne talep ettiysek bir Nizip gönüllüsü olarak her zaman en kýsa süre içerisinde çözüme kavuþturmuþtur dedi.Nizip iþ dünyasý olarak sanayicilere vermiþ olduðu desteklerden dolayý Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin'ne teþekkür eden NTO Baþkaný Mehmet özyurt, Nizip'in sorunlarý ve çözüm önerileri ile ilgili konularý dile getirerek yapýlacak olan 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayýrlý olmasýný diledi.Hizmet siyaseti için yola çýktýklarýný ifade eden Nizip Belediye Baþkan Adayý Hacý Fevzi Akdoðan ise adaylýk süreci ile ilgili bilgiler vererek Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin'in desteði ile Nizip'e en güzel þekilde hizmet edeceklerini söyledi.Nizip'in her zaman Ak Parti'nin yanýnda olduðunu vurgulayan Ak Parti Gaziantep Ýl Baþkaný Murat çetin, Yaþamýn olduðu her yerde ihtiyaçlar hiçbir zaman bitmeyecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde taleplerin bir an önce yerine getirmek için güçlü kadromuz ile çalýþmaya devam edeceðiz. Nizip'in iþ insanlarý iþini her zaman bilir sizlerden seçimlerde desteðinizi bekliyoruz. Gerçekleþecek olan seçimlerde rekor bir oy oraný ile çýkmayý hedefliyoruz dedi.Nizip'e geldikleri zaman kendilerinin evine gelmiþ gibi hissettiklerini ifade eden Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin þunlarý dile getirdi: Demokrasilerde en önemli þey sivil toplum kuruluþlarý ve odalardýr. Sizleri iyi dinlediðimizde gelen taleplerinizi ve önerilerinizi bir pusula haline getirip hayatýmýzýn bir parçasý haline getirdiðimizde þehirler büyüyor insanlar farklý bir noktaya geçiyor ve vizyonlar deðiþiyor. Ben her defasýnda Nizip'e geldiðimde deðiþtiðini ve güzelleþtiðini fark ediyorum. Nizip kabuðuna sýðmýyor. Baþkanýmýzýn dile getirdiði talepler Nizip'in büyüme gücünü gösteriyor o yüzden saðlýklý büyümemiz lazým ve saðlýklý büyürken Nizip'in ihtiyaç ve taleplerini yerine getirmemiz lazým þeklinde konuþtu.Konuþmalarýn ardýndan Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin tarafýndan yaptýklarý ve yapacaklarý projeler hakkýnda katýlýmcýlara bir sunum yaptý.