Gaziantep Sanayi Odasý (GSO) Yönetim Kurulu üyesi Melike Yüksel, TOBB Gaziantep Ýl Kadýn Giriþimciler Kurulu Baþkaný Ayþen Ahi ve icra kurulu üyeleri ile birlikte Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.GSO Yönetim Kurulu üyesi Melike Yüksel, TOBB Gaziantep Ýl Kadýn Giriþimciler Kurulu Baþkaný Ayþen Ahi ve icra kurulu üyeleri, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve NTO yönetim kurulu üyeleri tarafýndan karþýlandý.TOBB Gaziantep Kadýn Giriþimciler Kurulu'nu NTO'da aðýrlamaktan duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO yönetim kurulunun yapmýþ olduðu çalýþmalar ve NTO'nun projeleri hakkýnda Gaziantep Kadýn Giriþimciler Kurulu'na bilgiler verdi.NTO'nun kadýnlara yönelik çalýþmalarýna deðinen NTO Yönetim Kurulu Baþkaný özyurt, yenigöreve seçilen TOBB Gaziantep Ýl Kadýn Giriþimciler Kurulu Baþkaný Ayþen Ahi ve icra kurulu üyelerine baþarýlar diledi.NTO olarak kadýn giriþimcilere her dönemde destek olduklarýný ifade eden NTO Baþkaný Mehmet özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: Kadýn giriþimcilerimiz ile iþbirliðine her zaman açýðýz. ülkemizin kalkýnmasý ve geliþimi için daha fazla kadýn giriþimciye ihtiyacýmýz bulunmaktadýr. Bizlerde kadýn giriþimcimizin sayýsýný arttýrmak ve kadýnlarýmýzý iþ gücüne dahil etmek amacýyla faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz þeklinde konuþtu.Gaziantep'te bulunan Kadýn Giriþimciler Merkezi hakkýnda bilgiler veren TOBB Gaziantep Ýl Kadýn Giriþimciler Kurulu Baþkaný Ayþen Ahi þunlarý ifade etti: Bu merkezimizde ticarete ve üretime atýlmak isteyen kadýnlara her türlü destek vermekteyiz. Nizip'te bulunan kadýn giriþimcilerimizi de bu merkezimiz ile buluþturabiliriz. Ayrýca baþka bir projemiz ile de kadýnlarýmýzýn ev düzenini bozmadan Ekonomide üretime Katýlan Gizli Eller Projesi ile kadýnlarýmýzýn evde üretim yapmalarýný saðlayarak ekonomiye katýlmasýný saðlýyoruz. Bunlar ve benzeri projelerimiz ile il genelinde çalýþmalarýmýza hýz kesmeden devam edeceðiz. Bizleri bugün NTO da aðýrlayan baþkanlarýmýza ve yönetim kurulu üyelerimize teþekkür ediyoruz ifadelerini kullandý.Ziyaretin son bulmasýnýn ardýndan TOBB Gaziantep Ýl Kadýn Giriþimciler Ýcra Kurulu toplantýsý, Nizip'te faaliyet gösteren kadýn giriþimciler kurulu üyeleri ile birlikte NTO'da gerçekleþtirdi.