Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Gaziantep Genç Giriþimciler Kurulu Ýcra Komitesi Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.Gaziantep Ticaret Odasý (GTO) Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Taner özdurak, TOBB Gaziantep Genç Giriþimciler Kurulu Ýcra Komitesi Baþkaný Abdulkadir Koçer ve icra komitesi üyeleri, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafýndan karþýlandý.Gerçekleþen ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade eden NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, TOBB Gaziantep Genç Giriþimciler Kurulu Ýcra Komitesi üyelerine yeni görevlerinde baþarýlar diledi.Genç giriþimcilerin her zaman destekçisi olduklarýný vurgulayan NTO Baþkaný Mehmet özyurt iþ hayatý ile ilgili genç giriþimcilere tavsiyelerde bulundu.Giriþimcilerin örgütlenmesinin çok önemli olduðunu dile getiren NTO Baþkaný Mehmet özyurt, giriþimcilere tavsiyelerini þu þekilde sýraladý: Gelecek odaklý olun, kýsa sürede zenginliðe ulaþmaya deðil bunu zamana yayýn. Giriþimcilerimiz mutlaka devlet desteðinden faydalanmalýdýr. Baþarýlý her giriþimci ülkemize üretim, istihdam ve ihracat olarak geri dönmektedir. Risk alýn ama her zaman dikkatli olun. Ekibiniz ile iyi iliþkiler içerisinde bulunun. Uzun vadeli planlar yapýn, mutlaka kalýcý bir þirket kültürü oluþturun. Hedef odaklý giriþimciler sadece ayakta kalabilir. Zaman çok kýymetli, mutlaka zamanýnýzý özgün fikirler oluþturmaya ayýrýn ve harcayýn. Hangi iþi yaparsanýz yapýn o iþe odaklanýn, o zaman baþarý hikayesi ortaya çýkmýþ olacaktýr. Ýþlerinizi yaparken rakiplerimizi iyi tanýyýn. Bütçelerinizi iyi yapýp iyi yönetmeniz gerekiyor. Müþterilerinizi iyi tanýmanýz, ihtiyaçlara göre hareket etmelisiniz. Baþarýlý þirketlerin mutlaka baþarý hikayelerini okuyun ve dinleyin. Ýnovasyonu gözden kaçýrmayýn, herkesin yaptýðý iþi yaparsanýz ekmeðiniz küçülür. Katma deðeri yüksek üretim yapýp kendinizi sürekli geliþtirin. Benim sizlere kýsaca NTO Baþkaný olarak öneride bulunacaðým þeyler bunlardýr. Nizip'ten seçilerek temsilen aranýza katýlan iki arkadaþlarýmýza da her zaman güvenebilirsiniz. Yaptýðýnýz çalýþmalarda onlardan maksimum derecede baþarý alacaðýnýzdan eminim. Bundan sonra yapacaðýnýz çalýþmalarda da bir aðabeyiniz olarak kurumum adýna da her zaman yanýnýzda olacaðýmýzý ifade etmek istiyorum þeklinde konuþtu.GTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Taner özdurak ise genç giriþimcilerin içerisinde çalýþmaktan memnuniyet duyduðunu ifade ederek, Genç giriþimcilerimiz ile bundan önce baþarýlý iþler yaptýk bundan sonrada daha baþarýlý iþler yapacaðýmýzdan eminiz dedi.TOBB Gaziantep Genç Giriþimciler Kurulu Ýcra Komitesi Baþkaný Abdulkadir Koçer ise konuþmasýnda ülkenin geleceði için sorumluluklarýnýn farkýnda olduklarýný ifade ederek, Gaziantep ve ülke ekonomisinin geliþmesi için projelerimizi hayata geçirerek var gücümüzle çalýþacaðýz ifadelerini kullandý.Konuþmalarýn ardýndan TOBB Gaziantep Genç Giriþimciler Ýcra Kurulu üyeleri, yeni dönem projeleri hakkýnda bilgiler vererek, yapabilinecek iþ birliði imkanlarý hakkýnda istiþarelerde bulundular.Ziyaretin sonunda TOBB Gaziantep Genç Giriþimciler Kurulu Ýcra Komitesi Baþkaný Abdulkadir Koçer tarafýndan NTO Baþkaný Mehmet özyurt'a hediye takdim edildi.