NÝZÝP TÝCARET BORSASI BASIN MENSUPLARIYLA YEMEKTE BÝR ARAYA GELDÝNizip Ticaret Borsasý (NTB) Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, NTB Meclis Baþkaný Ahmet Polat ve NTB Meclis Üyeleri ile birlikte düzenlenen yemek programýnda, Ýlçemizde görev yapan basýn mensuplarý ile bir araya geldi.Nizip Ticaret Borsasý tarafýndan organize edilen yemek programý'na, Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç, Bizim Nizip Gazetesi Muhabirleri Ýsmet Kýlýç, Emin Kýlýç, Abdullah Kýlýç, NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen, NRT Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy, NRT Radyo Spikeri Þule Dayý, Yeþil Nizip Gazetesi imtiaz sahibi Bülent Çetinel, Karkamýþýn Sesi Gazetesi imtiaz sahibi Rýza Eroðlu, Anadolu Ajansý Nizip Muhabiri Ýrfan Aydoðdu, Ýhlas Haber Ajansý Nizip Muhabirleri Hanifi Güzel, Beyhan Saðlam, Nizip Tercüman Gazetesi Muhabiri Emre Polat, Nizip Ticaret Odasý Basýn Sorumlusu Ali Rýza Deniz, Nizip Belediyesi Foto Muhabiri Burhan Akkoyun, Güneydoðunun Nabzý Haber Sitesi ekibi, Nizip Sensin, Nizip Eðlence ve Nizip Gündem 27 Sosyal medya ekipleri ile ilçemizde yayýn hayatýna devam eden gazete, televizyon, radyo, internet sitesi ve ulusal haber ajanslarýnda görev yapan basýn mensuplarý katýlým saðladý.Uzun zamandan bu yana Basýn Mensuplarýyla bir araya gelmek istediðini ancak mücbir sebeplerden dolayý bir araya gelemediklerini belirten Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, "Bugün sizlerle akþam yemeðinde buluþma fýrsatýný yakaladýk. Sizlerde bu mütevazi davetimize icabet ettiðiniz için çok teþekkür ederim.Kamuoyunu bilgilendirmek adýna doðru haber verme, tarafsýzlýk, objektiflik gibi deðerleri içerisinde bulunduran kurumlar ile halk arasýnda bað oluþmasýnda önemli bir misyona sahip olan basýn mensuplarýmýz ayný zamanda milletimizin vicdanýna da ses olmaktadýrlar.Aydýnlatýcý ve yol gösterici iþleviyle basýn, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin saðlýklý þekilde iþlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir.Nizip Ticaret Borsasý olarak hayata geçirdiðimiz ve yürüttüðümüz birçok projenin de baþarýya ulaþmasýnda basýnýmýzýn da önemli katký ve desteði olmuþtur. Bu nedenle tüm basýn mensubu arkadaþlarýmýza kurumumuz adýna teþekkür ediyorum.Bu duygu ve düþüncelerle, toplumsal bilinci ve kamu yararýný gözeterek, uzun çalýþma saatlerini ve zorlu çalýþma koþullarýný önemsemeden basýn yayýn kuruluþlarýnda fedakârca çalýþarak, geliþmeleri halkýmýzla paylaþma yolunda emek harcayan tüm deðerli basýn çalýþanlarýnýn"21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü" kutluyor, aileleriyle birlikte saðlýklý, mutlu ve baþarýlý bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum." Ýfadelerine yer verdi.