Nizip MESEM'den Nizip Ticaret Odasý'na TeþekkürNizip Mesleki Eðitim Merkezi (MESEM), mesleki eðitimin geliþmesine ve eðitim merkezine öðrenci kazandýrýlmasýna katkýlarýndan dolayý Nizip Ticaret Odasý'na (NTO) teþekkür etti.Nizip MESEM'in hazýrlamýþ olduðu ahilik kültürü ile kalfalýk, ustalýk, usta öðreticilik ve meslek lisesi diploma töreni Nizip ilçe protokolünün katýlýmýyla Nizip MESEM konferans salonunda düzenlendi.Düzenlenen törene NTO'yu temsilen NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO Meclis Baþkan Yardýmcýsý Necdet Baþeðmez katýldý.Tören açýlýþ konuþmalarý, Nizip MESEM'in tanýtýmý ve temsili ahilik gösterisi yapýlarak son buldu.Programýn sonunda Nizip MESEM Müdürü Ýlknur Kýlýçparlar tarafýndan NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak'a NTO'nun eðitime verdiði katkýlardan dolayý teþekkür ederek plaket takdim etti.Törene Nizip Kaymakamý Osman Uðurlu, Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Nizip Askerlik Þube Baþkaný Üsteðmen Bakýr Demir, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip oda baþkanlarý ve çok sayýda davetli katýldý.![]()