Belediye Baþkaný Sarý, ''Eðitim ve gençliðe yönelik desteklerimizi sürdüreceðiz''Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, '2023-2024 Eðitim-Öðretim Yýlý' nedeniyle mesaj yayýnladý.Baþkan Sarý, mesajýnda, ülkeyi aydýnlýk yarýnlara taþýyacak çocuklarýn ilim ve irfan denizine kulaç atacaðý bir eðitim öðretim yýlýna daha baþlanmasýnýn heyecaný içerisinde olduklarýný belirtti.Geçmiþte olduðu gibi yeni süreçte de eðitim, öðretim ve gençliðe yönelik yatýrýmlara ara vermeden devam edeceklerini ifade eden Belediye Baþkaný Mehmet Sarý þunlarý kaydetti."Yeni bir eðitim-öðretim yýlýna baþlamanýn heyecanýný, baþta öðrenciler ve öðretmenlerle birlikte yaþýyoruz. Aileden baþlayan öðrenme sürecinin ardýndan ilköðretim döneminde, öðretmenlerimizin yoðun emeklerle aktardýklarý bilgi ve birikim neticesinde önemli kazanýmlar edinen çocuklarýmýzýn, ülkemizi kalkýnmýþ ülkeler seviyesine, milletimizin hayat standardýný yükselterek çaðdaþ medeniyetler seviyesine getireceklerine inanýyoruz. Öðrencilerimizin çok daha iyi eðitim almasý için son yýllarda ilçemizde çok önemli eðitim yatýrýmlarý yapýlmýþtýr. Bizim tek gayemiz çocuklarýmýzý ve gençlerimizi bilim ve teknolojinin gerektirdiði þartlara uygun, yüreði insan sevgisi ile dolu, ailesini, vatanýný, milletini ve bayraðýný seven ve bunlarý davranýþ haline getiren baþarýlý bireyler olarak yetiþtirmektir. Bu sebeple bilim merkezimiz, okuma salonlarýmýz, spor salonlarýmýz, ücretsiz kurslarýmýz, ve eðitim yardýmlarýmýzla çocuklarýmýzýn yanýnda yer almaya devam edeceðiz. Bu duygu ve düþüncelerle öðretmenlerimize, öðrencilerimize ve aileleri baþta olmak üzere tüm eðitim camiamýza en içten sevgi ve baþarý dileklerimi sunuyor, yeni eðitim öðretim yýlýnýn vatanýmýza, milletimize ve ilçemize hayýrlý ve uðurlu olmasýný temenni ediyorum" dedi.![]()