Üniversite hayallerine Nizip Belediyesi'nin desteðiyle kavuþtularNizip Belediyesi ile Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi iþ birliðiyle ücretsiz olarak açýlan Üniversiteye Hazýrlýk Kursu'nda baþarý oraný yüzde 90'a ulaþtý.Eðitim ve Gençlik Merkezinde öðrencilerin üniversiteye hazýrlanmalarý için uygun bir ortam hazýrlayan Nizip Belediyesi'nin öðrencilere vermiþ olduðu destek geçen yýl olduðu gibi bu yýlda baþarý ile sonuçlandý.Böylelikle açýlan kurs merkezlerinden ücretsiz bir þekilde yararlanan öðrencilerden 1'i Týp Fakültesi, 1 Diþ Hekimliði, 4 Eczacýlýk, 3 PDR, 11 Eðitim Fakültesi, 4 Hukuk Fakültesi, 5 Mühendislik, 2 Hemþirelik, 4 Ebelik, 1 Diyetisyenlik ve 1 Veterinerlik bölümlerine yerleþtiler.Elde edilen baþarýyý ''Gurur Tablomuz'' diyerek sosyal medya hesabýndan paylaþan Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý,"Gençlerimizin, hayallerine açmýþ olduðumuz kurslarla ulaþmasý bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bizler her zaman gençlerimizin yanýnda yer alacaðýz destek bizden baþarý kýymetli gençlerimizden diyor bu gururu bize yaþatan öðrencilerimize ve bu baþarýda emeði olan tüm öðretmenlerimize teþekkür ediyorum'' dedi.![]()