Nizip Emniyet Müdürü Fazlým Demir NTO Meclis Toplantýsýna KatýldýNizip Ýlçe Emniyet Müdürü Fazlým Demir Nizip Ticaret Odasý'nýn (NTO) meclis toplantýsýna katýldý.NTO yönetim kurulu ve meclis üyelerini ziyaret eden Nizip Emniyet Müdürü Fazlým Demir Nizip Ticaret Odasý temmuz ayý meclis toplantýsýna da katýlarak NTO üyeleri ile görüþ alýþveriþinde bulundu.Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Fazlým Demir'i meclis toplantýsýnda aðýrlamaktan duyduðu memnuniyeti ifade eden NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, "Emniyet müdürümüz ile ilçemizin güvenlik ve huzuru için istiþarelerde bulunacaðýz. NTO ilçemizin geliþimine katký saðlamak için her türlü faaliyete katký sunan bir kuruluþtur. Güvenlik güçlerimiz, ülkemizin milli ve manevi deðerlerini korumasýndan dolayý bizlerin yanýnda her zaman ayrý bir yeri olmuþtur. Ülkemiz refahý için her zaman beraber mücadele etmeye devam edeceðiz. Meclis toplantýmýza katýlýmýndan dolayý için þahsým ve NTO Meclisi adýna çok teþekkür ediyorum." dedi.NTO'nun güvenlik güçlerinin her zaman yanýnda olduðunu dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Özyurt sözlerimi þu þekilde sürdürdü: "Nizip'in ekonomik ve sosyal alanda geliþimine katký saðlayacak her türlü faaliyette elimizi taþýn altýna koymaktan hiçbir zaman çekinmedik bunda sonrada çekinmeyeceðiz. Emniyet müdürümüz Nizip'te göreve baþladýðýndan bugüne kadar, yapmýþ olduðu baþarýlý çalýþmalardan dolayý þahsým ve NTO adýna teþekkür ediyorum." ifadelerini kullandý.NTO Baþkanlarýnýn daveti üzerine meclis toplantýsýna katýldýðýný dile getiren Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Fazlým Demir ise þunlarý ifade etti: "Nizip'e geldiðimiz günden itibaren ilçemizin huzuru ve güvenliði için çalýþmalarýmýzý sürdürüyoruz. Bu çalýþmalarý yürütürken siz deðerli iþadamlarýmýzýn desteðini her zaman yanýmýzda hissettik. Bu desteðinizden dolayý görevimize, daha özverili ve daha verimli bir þekilde sarýlmaya çalýþtýk. Bugün ise daha yakýndan tanýþarak bizden talep edeceðiniz konularý çözmeye gayret göstereceðiz. Bizler sanayici ve iþadamlarýmýzýn yanýnýzdayýz ve sizlere de her zaman destek vermeye hazýrýz. Bugün beni meclis toplantýnýzda aðýrladýðýnýz için hepinize teþekkür ediyorum." þeklinde konuþtu.Açýlýþ konuþmalarýnýn ardýndan NTO meclis ve yönetim kurulu üyeleri, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Fazlým Demir ile ilçemizin güvenlik, asayiþ ve trafik konularýnda istiþarelerde bulundu.![]()