NTO 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerine KatýldýNizip Ticaret Odasý (NTO) NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, yönetim kurulu, meclis üyeleri ve personelleri ile birlikte Nizip Çarþý Cami Meydaný'nda düzenlenen Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katýldý.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamýnda Nizip Çarþý Cami Meydaný Türk bayraklarý ve pankartlarla donatýldý.Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerinde açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, "15 Temmuz hain darbe giriþiminin 7. yýldönümünde yine ayný meydanda toplanarak demokrasimize ve milli irademize sahip çýkýyoruz." dedi.Aziz milletimizin o karanlýk gecede tarihte eþine az rastlanabilecek bir kahramanlýk sergilediðini belirten NTO Baþkaný Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: "Hainler þunu çok iyi bilmelidir ki, hiçbir güç millet iradesinden üstün deðildir, milletimiz o karanlýk geceyi asla unutmayacaktýr. Zor bir coðrafyada yaþýyoruz. Bunun bilincinde olarak her zaman hainlere karþý uyanýk olacaðýz. Milletçe ülkemizin bir daha böyle hain kalkýþmalarla karþý karþýya kalmamasý için birlik ve beraberliðimizi güçlendirmeli ve kenetlenmeliyiz. Ülkemizin birliðine, dirliðine ve demokrasiye karþý yapýlan bu hain plana karþý tepkimizi göstermek adýna yedi yýl önce olduðu gibi bugünde Nizip Ticaret Odasý camiasý olarak meydanlardayýz. Hain kalkýþmanýn yaþandýðý o gece sokaklara dökülerek þahadet þerbetini içen þehitlerimize bir kez daha yüce Allah'tan rahmet, gazilerimizi de minnet ve þükranla anýyoruz." Ýfadelerini kullandý.![]()