AK Parti Gaziantep milletvekilleri Cumhurbaþkanlýðý Seçimi ile 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde verilen destek dolayýsýyla Nizip ilçesine ziyarette bulundu.AK Parti Gaziantep ve AK Parti Grup Baþkan vekili Abdulhamit Gül, Milletvekilleri Ali Þahin, Derya Bakbak, Mehmet Eyüp Özkeçeci, Mesut Bozatlý, Ýrfan Çelikaslan ve AK Parti Gaziantep Ýl Baþkaný Ertuðrul Teymur, ilçe baþkanlýðýnda partililerle bir araya geldi.AK Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Mehmet Fatih Uzunaslan yaptýðý konuþmada, gerçekleþen ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayý milletvekillerine teþekkür etti.Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ise, Birlik ve beraberlik olunca baþarýda kendiliðinden geliyor. Hemþerilerimiz geride býraktýðýmýz seçimlerde gerekeni yaptý þimdi sýra bizde zaten durmuyorduk bundan böyle de durmayacaðýz Nizip için çalýþmaya, gayret etmeye ve en güzel hizmetleri yapmaya devam edeceðiz. Ben Desteklerinden dolayý tüm hemþerilerime, parti yönetimi, kadýn kollarý ve gençlik kollarýmýza teþekkür ediyorum" ifadelerini kullandý.Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin de, "Nizip seçimlerde en büyük desteði vererek gerekeni yaptý. Nizip 21 yýldan bu yana dað gibi arkamýzda durdu her zaman yanýmýzda oldu. Bizde Nizip için yapýlmasý gereken ne varsa yaptýk ve yapmaya devam edeceðiz. Bu sebeple benim için özel bir yere sahip olan tüm hemþerilerime teþekkür ediyorum" dedi.Milletvekili Ali Þahin, "Nizip dediðimizde aklýmýza ilk gelen þey vefadýr. Nizip tüm seçimlerde AK Partiyi ve Cumhurbaþkanýmýzý birinci çýkararak büyük bir vefa örneði gösterdi. Tüm Nizipli hemþerilerimize teþekkür ediyorum. Allah hepinizden razý olsun" sözlerine yer verdi.Milletvekili Abdulhamit Gül, "Bizim en büyük dayanaðýmýz milletimizin duasýdýr Allah'a çok þükürCumhurbaþkanýmýz Recep Tayyip Erdoðan liderliðinde 14 ve 28 Mayýs'ta yeni bir zafer kazandýk. Bu zafer milletin zaferi, bu zafer Recep Tayyip Erdoðan zaferi ve bu zaferin mimarý da milletimiz oldu. Tüm hemþerilerime sonsuz teþekkür ediyorum. Durmak yok çalýþmaya hizmet üretmeye devam" dedi.AK Parti'nin Gaziantep genelinde en fazla oy aldýðý bunun en büyük destekçisinin ise Nizip olduðunu belirten milletvekilleri de, verilen destekten dolayý teþekkür etti.![]()