AK Parti listesinden milletvekili adayý olan HÜDA PAR'lý Þehzade Demir'den NRT'ye ZiyaretAK Parti listesinden milletvekili adayý olan HÜDA PAR'lý Þehzade Demir, Cumhur Ýttifakýnýn bir seçim ittifaký olduðunu belirterek, "Ülkemize daha faydalý olmak için Cumhur Ýttifakýný seçtik. Ancak bu durum AK Partili olduk anlamýna da gelmiyor. Ýki partinin de kurumsal yapýsý, kimliði yerinde duruyor. Bu bir seçim birlikteliðidir.Nizip Ýlçesinin tek yerel medyasý olan Nizip Radyo Televizyon Kurumu HÜDA PAR heyetini aðýrladý. AK Parti Gaziantep Milletvekili listesinin 6. sýrasýndan aday olan HÜDA PAR'lý Þehzade Demir, seçim atmosferini deðerlendirdi.Milletvekili adayý Demir'i NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen ve NRT Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy karþýladý.NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen, HÜDA PAR heyetine ziyaretlerinden duyduðu memnuniyeti dile getirdikten sonra, NRT Medya'nýn çalýþmalarý ile ilgili bilgi verdi. Seçimlerin demokrasinin bir gereði olduðunu ifade eden NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Þen, tüm partilere eþit mesafede olduklarýný tekrarladý. Þen, 14 Mayýs'ta tüm partilere olduðu gibi sizlere de baþarýlar diliyoruz. Nizip Radyo Televizyon Cemiyeti bölgenin en güçlü sesidir.Þen, Bu noktada 14 Mayýs seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayýrlý olmasýný, sonuçlarýn herkes için hayýrlara vesile olmasýný diliyor size de bu seçimde baþarýlar diliyoruz.'Ziyarete HÜDA PAR Gaziantep Ýl Baþkaný Faruk Göçer, Nizip Ýlçe Baþkaný Bayram Çakar, Karkamýþ Temsilcisi Ali Kemal Kýlýçparlar, il ve ilçe teþkilat üyeleri katýldý.