Millet Ýttifaký Gaziantep Milletvekili Adaylarý NTO'yu Ziyaret EttiCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Adaylarý Merve Altýnbaþ Yýlmaz, Ertuðrul Kaya, Karkamýþ Belediye Baþkaný Ali Doðan, Demokrasi ve Atýlým (DEVA) Partisi Ýl Baþkaný Ali Karakan, Deva Partisi Nizip Ýlçe Baþkaný Ömer Kýlýçparlar, CHP Nizip Ýlçe Baþkaný Mehmet Bozfýrat, Saadet Partisi Nizip Ýlçe Baþkaný Ömer Yýlmaz, Gaziantep il ve Nizip ilçe yöneticileri Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.Gerçekleþen ziyaretin açýlýþ konuþmasýný yapan NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak yapýlan ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirerek, "Millet Ýttifaký Gaziantep Milletvekili Adaylarýna çýkmýþ olduklarý bu yolda baþarýlar diliyorum." dedi.14 Mayýsta yapýlacak olan Cumhurbaþkanlýðý seçimlerinde Millet Ýttifaký Gaziantep Milletvekili Adaylarýna baþarýlar dileyen NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, NTO'nun yapmýþ olduðu çalýþmalar ve projeler hakkýnda ziyaretçilere bilgiler verdi.Nizip'in sorunlarý ve çözüm önerilerini de dile getiren NTO Baþkaný Mehmet Özyurt Nizip'in sorunlarý ve çözüm önerileri ile ilgili oluþturulan dosyayý Millet Ýttifaký Gaziantep Milletvekili Adaylarýna takdim etti.Seçilmeleri kazanmalarý halinde iletilen sorunlarýn çözülmesi için destekçi ve takipçi olacaklarýný ifade eden Millet Ýttifaký Gaziantep Milletvekili Adaylarý Merve Altýnbaþ Yýlmaz ve Ertuðrul Kaya, "Yapýlacak olan Cumhurbaþkanlýðý ve milletvekili seçimlerinde desteklerinizi bekliyor, misafirperverliðinizden dolayý çok teþekkür ediyoruz." þeklinde konuþtular.Katýlýmcýlarýn sorularýnýn cevaplanmasý ile son bulan ziyarete NTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ve çok sayýda siyasi parti temsilcileri de katýldý.![]()