![]()
Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Adayý Mustafa Bilici, Yeniden Refah Partisi Nizip ilçe Baþkan Vekili Mahmut Yiðitbaþý ve Nizip ilçe yönetimi Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.Yapýlan ziyarette NTO yöneticilerine yapacaklarý projelerini anlatan Gaziantep Milletvekili Adayý Mustafa Bilici sözlerini þu þekilde sürdürdü: Bizler seçime giriyoruz savaþa girmiyoruz. Son günlerde seçim ortamý germeye çalýþan kesimler var. Herkes istediði partiye oy verebilir bu bizi düþman haline getirmemesi gerekiyor. Uhulet ve suhulet içerisinde seçimlerimizin tamamlanmasý için çalýþmalarýmýzý sürdürüyoruz. Vatandaþlarýmýzýn her kesimine yönelik projelerimiz ile göreve hazýrýz, inþallah þehrimizi en iyi þekilde temsil edeceðiz. 14 Mayýs'ta yapýlacak Cumhurbaþkanlýðý ve Milletvekili seçimlerinde Cumhurbaþkanlýðý için Cumhur Ýttifaký Adayý Recep Tayyip Erdoðan'a Gaziantep milletvekilliði için ise Yeniden Refah Partisi'ne desteklerinizi bekliyoruz. Ayrýca bizleri kabul ettiðiniz için de çok teþekkür ediyoruz ifadelerini kullandý.Düzenlenen ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, 14 Mayýsta yapýlacak olan seçimlerde Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Adayý Mustafa Bilici'ye ve parti yöneticilerine baþarýlar diledi.Seçim ortamýnýn gerilmesinin hiç kimseye faydasý olmayacaðýný dile getiren NTO Baþkaný özyurt, ülkemizde bulunan bazý karanlýk eller seçimleri farklý noktalara taþýmak istiyor, kazasýz belasýz bir seçim süreci geçirmeyi temenni ediyoruz dedi.Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Adayý Bilici'ye çýkmýþ olduðu yolda baþarýlar dileyen NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ise 14 Mayýs'ta yapýlacak Cumhurbaþkanlýðý ve Milletvekili seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayýrlara vesile olmasýný diliyorum þeklinde konuþtu.Açýlýþ konuþmalarýn ardýndan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt tarafýndan Nizip'te yaþanan sorunlar ve çözüm önerilerini dile getirilerek, Nizip'in sorunlarý ile ilgili dosyayý Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Adayý Mustafa Bilici'ye takdim etti.