Eyüp sultan mahallesine kadýn muhtar adayý2024 yerel seçimlerin yaklaþmasýyla muhtar adaylarýda sahaya inmeye baþladý.Nizip ilçesi Eyüp Sultan mahallesine kadýn muhtar adaylýðýna talip Muhtar adaylýðýný açýklayan Zeliha Kayagöbek: "Ýmkan verildiðinde kadýnýn neler yapabileceðini herkese ispatlayacaðým"Uzun yýllardýr Nizip þevkat evi derneðinde Belkýs mahallesi muhtarý Hüseyin Taþ ile ilçenin tüm Mahallesi'nde ihtiyaç sahibi vatandaþlara gönüllü olarak hizmet ediyorum. 2024 yýlý mart ayýnda yapýlacak olan yerel seçimlerde Nizip'in ilk kadýn muhtarý olmak için kollarý sývayan Zeliha Kayagöbek, en büyük destekçisi ise yine kadýn seçmenler olacak.Eyüp Sultan Mahallesinde hem kadýnlardan hem de erkeklerden destek beklediðini ifade eden Kayagöbek, amacýnýn vatandaþlar ile kurumlar arasýnda iletiþimin adresi olacaðýnýn altýný çizdi.Uzun süredir ayný mahallede oturduðunu kaydeden Kayagöbek, mahalle sorunlarýný bilen insan olduðunu kaydeden muhtar adayý Zeliha Kayagöbek, "Mahallelinin sorunlarýný biliyorum. Bunlarýn takipçisi olacaðýz. Bazý güzel projelerim var. Hem kadýnlara hem de erkeklere yönelik projeler bunlar. Kadýnlarýmýzýn sesi olacaðým. Bunlarý yapacak bilgi birikimine sahibim. Mahalle sakinlerimiz bana destek verirse, inþallah mahallemiz kalkýnacak" dedi.![]()