Slm a. herkese iyiakþamlar acaba resimler onbellekte neden bozuk gozukuyo admin bey durumdan haberdarmý acaba ? herkese slmlr þimdiden saolun.
Slm a. herkese iyiakþamlar acaba resimler onbellekte neden bozuk gozukuyo admin bey durumdan haberdarmý acaba ? herkese slmlr þimdiden saolun.
Konu esera79 tarafýndan (15.11.07 Saat 07:24 ) deðiþtirilmiþtir.
kardeþ ufak býr sorun wardýr ondan dolayý
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Bunun için konu açmaya gerek yok bence admine özelden msj yazsan cvb alýrdýn.
SIKINTI YARATMA...!
Hangi kýsým anlamadým ?
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
abý ana sayfada gorunen ust kýsýmda varya ondan bahsedýyor
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
iyide bunun için hakanýn dedigi gibi admine mesaj atabilirdin düzeltilmesi için konu açmana gerek yoktu
belki kiþinn özel msj gonderme secenegý kapalýdýr veyada belký kiþi kendý pcnýn ekran kartýnda sorun oldugunuda bence saygý göstermek lazým
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
býlmeyede býlýr daha sýteye arkadasýn uye olalý yaklasýk býr 3 ay olmus yaný uc ayda her seyý ögrenemezký koca sýtede
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ben sadece bu siteyle ilgilenen baya bir insan yani admin profili olan baya birisi oldugunu dusunuyosum hala da ole bunun için herkese msj gondermek yerine bole herkesin gorebileceði biþey yaptým kaldý ki daha çabuk duzeltilmesi için yaptýmbunun için kimseyi eleþtirmeye gerek yok bilgisayar bilgimin de sizin eleþtirceðinizi boyutta oldugunu sanmýyorum olayý sadece kendi aklýnla düþünürsen insanlari rencide edecek cvp yazarsýn nese admine ve nizipli memet kardeþe tskkrler
Küçük fotolar düzeltildi.
0342 5171254
admin hocam saðolasýnda olay sole esasen ben resimleri koydugumu arkadaþlarýma soledim fakat onlar goremiyor diye soledim size soz getirmek için deðil çok saðolasýn Allah razi olsun iyi niyetinizden dolayý...
Köyünle ilgili oralara istediðin kadar foto ekleyebilirsin ama biraz daha kaliteli olsun
Ayrýca Kütüphanedeki köyünle ilgili alana da bilgi ekleyebilirsin. Vefat edenler, doðanlar, evlenenler gibi. Ne bilim sen biþeyler bulursun artýk.
0342 5171254