Nizip Ticaret Odasý (NTO) tarafýndan bayramlaþma töreni düzenlendi.NTO hizmet binasýnda bayramýn ikinci günü saat 11.00'da baþlayan bayramlaþma töreni saat 13.00' a kadar devam etti.Gerçekleþen bayramlaþma töreninde bir açýklama yapan NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak Her yýl olduðu gibi bu yýlda Nizipli sanayici iþadamlarý, NTO üyeleri ve ilçe halkýmýz ile geleneksel bayramlaþma törenimizi düzenlemekteyiz dedi.Mübarek Ramazan Bayramý'nýn hayýrlara vesile olmasýný dileyen NTO Meclis Baþkaný Karabacak sözlerini þu þekilde sürdürdü: 6 Þubatta yaþanan deprem felaketinin gölgesinde bir bayram geçirmekteyiz. Depremde hayatýný kaybeden þehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralý vatandaþlarýmýza acil þifalar diliyorum. Allah ülkemize bir daha böyle acýlar yaþatmamasý temennisiyle tüm halkýmýzýn Ramazan Bayramý'ný kutluyor, bayramlaþma törenimize katýlan tüm misafirlerimize teþekkür ediyoruz þeklinde konuþtu.Düzenlenen bayramlaþma törenine NTO Meclis Baþkan Yardýmcýlarý Necdet Baþeðmez, ömer çapan, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO meclis, yönetim kurulu, disiplin kurulu üyeleri, NTO üyeleri ve ilçe halkýndan da katýlým oldu.