27 Ekim 1994 tarihinde, Gazi Þehrimizde, Gaziantep'imizde dünyaya gelen þanslý çocuklardan biriydim. Þanslý diyorum çünkü, Gaziantep savunmasýnda yer alan 83 þehit, binlerce gazi kadýnlarýmýzýn uðruna can verdiði memleketimizde dünyaya gelmek bana nasip oldu. Ýlk ve orta öðrenimimi Nizip'te derece ile tamamladým. Sadece öðrenci olmakla yetinmeyip toplumla iç içe olmak, anlamak anlaþýlmak gayesine küçük yaþlarýmda eriþmiþ olmam sebebiyle radyoda uzunca bir dönem spikerlik yaptým. Lise öðrenimime Gaziantep Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesinde baþladým. Çünkü o günden belliydi, sosyal bilime ve siyaset bilimine olan merakým. Hazýrlýk sýnýfýnda ingilizce almanca ve osmanlý türkçesi derslerini aldým. Hayatla mücadelem tam olarak burada, yatýlý okulda öðrenim görerek baþlamýþtý. Fiziki olarak çok yetersiz olan yurt þartlarýný iyileþtirmek mücadelesini kazanamamýþtým ve vermiþ olduðum tüm mücadelelere raðmen sýk sýk rahatsýzlanmam sebebiyle öðrenim hayatýma Nizip'te, ailemin yanýnda devam etme kararý almýþtým. Nizip Hasan Çapan Anadolu Lisesi'nde öðrenimime devam ettim ve eðitimi derece ile tamamladým. Bu dönemde hayatýmýn en anlamlý kararýný almýþtým. Hiçbir zaman haksýzlýða boyun eðmemiþ, hak ve hukuk mücadelesini eðitim hayatým boyunca hep vermiþtim. Vatanýma ve milletime faydalý, hakkýn yanýnda zalimin ve zulümün karþýsýnda yer alan bir birey olma yolundaki bu mücadeleme, Milli Mücadelenin baþladýðý yerde, Samsun'da, 19 Mayýs Üniversitesi Hukuk Fakültesinde baþladým. 2017 yýlýnda mezun oldum. Mezuniyetimin ardýndan Gaziantep Barosu'nda stajyer avukatlýða baþladým. 10 Kasým'da, Mustafa Kemal'in ölüm yýl dönümünde, bugün yas deðil, mücadele günümüzdür diyerek stajyer avukat temsilciliði seçimine katýldým, ezici çoðunlukla Gaziantep Barosu stajyer avukat temsilcisi oldum. 2018 yýlýnda avukatlýða baþladým ve adýndan güç aldýðým Türk Kadýnýnýn azmini, mücadelesini ve zaferini her zaman hatýrladýðým Tomris Hatun'un yolumu aydýnlatmasý, mücadelemi güçlü kýlmasý için, Tomris Hukuk Bürosunu kurdum. Mesleðimi icra ederken, Mustafa Kemal Atatürk'ün " Vatanýný en çok seven, görevini en iyi yapandýr." Sözünü, kendime ilke edindim. Bir yandan avukatlýk yaparken bir yandan da eðitim hayatýma devam ettim. " Eðitimdir ki, bir milleti ya özgür, baðýmsýz, þanslý, yüksek bir topluluk halinde yaþatýr ya da esaret ve sefalete sürükler." diyen Mustafa Kemal'in bu sözlerini hep hatýrlayarak. Anadolu Üniversitesi Uluslararasý Ýliþkiler bölümünü bitirdim. Ýstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Gaziantep Üniversitesi Sosyoloji Bölümü ve Gaziantep Üniversitesi Kamu Hukuku Tezli Yüksek Lisansa devam etmekteyim. Gaziantep Barosu nezdindeki faaliyetlerime hýz kesmeden devam ettim. Gaziantep Barosu Avukat Haklarý Koordinatörü ve Gaziantep Barosu Ýdare ve Vergi Komisyonu Yürütme Kurulu Üyesiyim. Farklý STK'larda deðiþik kademelerde görev aldým. Güneydoðu Gazeteciler Cemiyeti Hukuk Müþaviri, Armoni Müzik Derneði üyesiyim. Siyasi hayatýma Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliðini temel alan, Zafer Partisinde baþladým. Zafer Partisi Gaziantep Ýl Teþkilatýnýn kurulduðu günden bu yana STK,Hukuk, Basýn yayýn medya alanlarýnda baþkanlýk yaptým ve ayný zamanda il baþkanlýðý parti sözcülüðü görevini üstlendim. Mustafa Kemal'in ;" Bugün ulaþtýðýmýz sonuç, asýrlardan beri çekilen millî felâketlerin yarattýðý uyanýklýðýn eseri ve bu aziz vatanýn her köþesini sulayan kanlarýn bedelidir. Bu sonucu, Türk gençliðine emanet ediyorum." diyerek Türk Gençliðine vermiþ olduðu görevi yerine getirebilmek için, vatanýna milletine hizmeti görev edinmiþ henüz 28 yaþýnda bir Türk Kadýný ve Türk Genci olarak, Zafer Partisi Gaziantep milletvekili adayýyým.![]()