Alpaslan Ticaret'te 7 Yýldýr Gelenek Bozulmadý. Nizip'in köklü firmalarýndan olan 1973 yýlýndan bugüne kadar geçmiþi olan 2015 Yýlý baþýnda Erkunt Traktör çatýþý altýnda bayilik faliyetine baþlayan Alpaslan Ticaret 7. kez Türkiye'nin en çok satan Erkunt Traktör Yetkili bayii Alpaslan Ticaret satýþ rekorlarý kýrmaya devam ediyor. Nizip, Gaziantep, Kilis ve Þanlýurfa plazalarýnda çiftçilere satýþ servis ve yedek parçanýn bir arada olduðu 3S hizmet veren Erkunt yetkili bayii Alpaslan Ticaret çiftçinin gücü olarak Türkiye genelindeki satýþ rekoruyla zirvedeki yolculuðunu sürdürüyor.Nizip, Gaziantep, Kilis ve Þanlýurfa plazalarýnda çiftçilere hizmet veren Alpaslan Ticaret, kurulduðu ilk günden bu yana geleneðini bozmadý. Üst üste 7 yýl satýþ birincisi olan Alpaslan Ticaret'in satýþ baþarýsý bölge ekonomisine katký saðlamaya devam ediyor.Konuyla ilgili olarak Alpaslan Ticaret Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Alpaslan, Alpaslan Grup olarak 1973'den günümüze 50 yýllýk tecrübemizi çiftçiden aldýðýmýz güçle birleþtirdiklerini söyledi.Alpaslan, Türkiye'nin yerli markasý erkunt traktörün bölge Bayisi olarak 2022 yýlýnda sýfýr ve ikinci el traktör'de 2.500 adet'e yakýn satýþ rakamýna ulaþtýklarýný belirterek 50'incý yýlýmýzda da ilk günki heyecan ve azimle çalýþmaya devam ettik.7 yýl üst üste Türkiye satýþ birincisi olarak yeni bir rekora imza attýk.Yarým asýrdýr olduðu gibi çiftçilerimizle el ele verip ülke tarýmýna ve ekonomisine katký saðladýklarýný belirtti.Alpaslan Ticaret Yönetim Kurulu üyesi Mesut Alpaslan, yaygýn servis aðýmýz ve mobil servislerimizle gece gündüz çiftçilerimizin sorunlarýný çözüme kavuþturduk. 2023 yýlýnda da bu baþarýlarý devam ettirmek için daha çok çalýþmayý kendimize hedef belirledik. Türkiye'nin en büyük yerli markalarýndan biri olan erkunt traktör'ün en büyük bayisi olmamýzý saðlayan çiftçi dostlarýmýza ve tüm çalýþanlarýmýza sonsuz teþekkür ettiklerini ifade etti.Antalya Titanic Mardan Palace Otelde gerçekleþenErkunt Traktör Türkiye'nin en baþarýlý bayileri ve satýþ birincisi törenine Alpaslan Ticaret Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Alpaslan, yönetim kurulu üyesi Mesut Alpaslan, Þanlýurfa finans müdürü Adnan Çelepçýkay, Nizip Plaza finans Müdürü Ahmet Beyazkurt katýldý.![]()