Gaziantep Güneykent Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde seçim yapýldý600 üyesi bulunan Gaziantep Güneykent Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin yapýlan kongrede Mevcut Baþkan Mehmet Gül ve Nizip Þoförler ve Otomobilciler Odasý Baþkaný Musa Kýlýçparlar yarýþtý.Divan Baþkanlýðý'nýn seçilmesinin ardýndan gündem maddelerine geçildi. Saygý Duruþu ve Ýstiklal Marþý'nýn okunmasý sonrasý Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarý ibra edildi. Yapýlan Olaðan Genel Kurulunda üyelerden tam destek olan Nizip Þoförler ve Otomobilciler Odasý Baþkaný Musa Kýlýçparlar, ikinci yönetim kurulu baþkaný olarak Gaziantep Güneykent Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin yeni baþkaný oldu.Kongrede bir konuþma yapan Gaziantep Güneykent Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin yeni baþkaný Musa Kýlýçparlar, birlik ve beraberlik mesajlarý verdi. Kýlýçparlar, el, ele omuz, omuza vereceðiz ve esnafýmýz destek olacak Güneykentimizi hak ettiði yere getireceðiz. Önemli olan bu biz burada yaþýyorsak birlik olacaðýz. Biz tüm gücümüzü Gaziantep ve Güneykent için harcamalýyýz." dedi.