Çiçek basýn mensuplarýyla buluþtuGaziantep Büyükþehir Belediyesi Ýl Genel Meclis Üyesi ve Sri Lanka Fahri Konsolosu Avukat Süleyman Çiçek, Nizip'te görev yapan basýn mensuplarýyla öðle yemeði davetinde bir araya geldi.10 Ocak Çalýþan Gazeteciler Günü öncesinde Gazetecilerin onuruna verilen yemeðe Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç, NRT Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy, AA Muhabiri Ýrfan Aydoðdu, ÝHA Muhabirleri Hanifi Güzel, Beyhan Saðlam, Gazeteciler Derneði Üyesi Ýsmet Kýlýç, Tercüman Gazetesi imtiyaz sahibi Yaþar Polat, Tercüman Gazetesi Genel Yayýn Yönetmeni Fatma Ateþçi, Tercüman Gazetesi Muhabiri Semanur Yýlmaz katýldý.Basýn mensuplarý ve gazetecilerin zor þartlarda önemli bir görev icra ettiklerini söyleyen Süleyman Çiçek "Yaklaþmakta olan 10 Ocak Çalýþan Gazeteciler Günü dolayýsýyla sizlerle bir arada olmanýn mutluluðunu yaþýyorum. Toplumun aydýnlatýlmasý adýna zaman gözetmeksizin zor þartlarda önemli bir görevi misyon edindiniz. Bu anlamda sizlere çok teþekkür ediyorum. Bu kapsamda sizin þahsýnýzda tüm gazetecilerin þimdiden 10 Ocak Çalýþan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.