Tancan'dan NTO'ya ZiyaretEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardýmcýsý Abdullah Tancan, Nizip Ticaret Odasý'na (NTO) hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardýmcýsý Abdullah Tancan ve aralarýnda Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ve Ak Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Fatih Uzunaslan'ýnda bulunduðu heyet NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafýndan karþýlandý.2 Ekim 2022 tarihinde gerçekleþtirilen Oda organ seçimlerinde göreve seçilen NTO yönetim kurulu ve meclis üyelerine hayýrlý olsun dileklerini ileten Bakan Yardýmcýsý Abdullah Tancan tüm üyelere baþarýlar diledi.Ziyarette NTO'nun faaliyetleri ve projeleri hakkýnda bilgiler alan Bakan Yardýmcýsý Tancan, yeni dönemde tüm proje ve çalýþmalarda iþbirliði içerisinde çalýþabileceklerini belirtti.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardýmcýsý Tancan'ý NTO'da aðýrlamaktan duyduklarý memnuniyeti ifade eden NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip ve Türkiye ekonomisinde katký saðlamak için hýz kesmeden çalýþmaya devam edeceklerini dile getirdi.Konuþmalarýn ardýndan NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardýmcýsý Tancan ile sektörde yaþanan enerji sorunlarý ve çözüm önerileri ile ilgili görüþ alýþveriþinde bulunuldu.Ziyaretin sonunda NTO Meclis Baþkaný Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Özyurt tarafýndan Bakan Yardýmcýsý Tancan'a ziyaret anýsýna plaket takdim edildi.![]()