Nizip ''OSB'' ile üretim merkezi haline geliyor Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Nizip ilçesinin sanayii, üretim ve istihdam yönünden her geçen daha da geliþip büyümekte olduðunu söyledi.Nizip Organize Sanayi Bölgesi'ndeki ciddi yatýrýmcýlarýn, ciddi yatýrýmlarýyla büyük bir istihdam oluþturduðunu ifade eden Baþkan Sarý þunlarý kaydetti."2 bin 250 dönüm alan üzerinde kurulan Nizip Organize Sanayi Bölge'mizde 92 sanayi parselimiz bulunuyor buradaki iþletmelerimiz ruhsatýný almýþ çalýþan ve bir taraftan da inþaat çalýþmalarý devam eden tesislerimizden oluþmakta olup bunun yanýnda 42 adet sanayi parselinde de þuanda hafriyat ve projelendirme süreci devam ediyor. Özellikle üretime baþlamýþ olan orta ve büyük ölçekteki sanayi iþletmelerinde aralýk ayý itibariyle 2 bin 500 kiþi istihdam edilmektedir. Yine Nizip Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapan iþletmelerin üretmiþ olduklarý ürünler, bir taraftan yurt içindeki piyasada büyük bir alýcý kitlesiyle buluþurken bir taraftan da Rusya baþta olmak üzere Avrupa Birliði ve Ortadoðu ülkelerine ihraç ediliyor dolayýsýyla sanayimiz ciddi bir ivme kazanýyor. Bu sebeple ilçemizde üretim, istihdam ve ihracat gerçekleþtiren Organize Sanayi Bölgesi'nin kuruluþunda bizlerden desteklerini esirgemeyen baþta Cumhurbaþkanýmýz Recep Tayyip Erdoðan'a, bakanlarýmýza, milletvekillerimize, Gaziantep Valimiz Davut Gül'e, Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Fatma Þahin'e, Ýlçe Kaymakamýmýz Oðuz Alp Çaðlar'a, Ticaret Odamýza, müteþebbis heyetimize ve bu alanda çalýþan deðerli çalýþanlarýmýzla birlikte tüm iþletme yetkililerimize teþekkür ediyorum. Aratarak devam edecek olan yatýrýmlarla birlikte kazanan Nizip olacaktýr, kazanan Gaziantep olacaktýr kazanan Türkiye olacaktýr'' dedi