Saadet Partisi Nizip Teþkilatý 8. Olaðan Kongresi YapýldýSaadet Partisi Nizip ilçe Teþkilatý 8. olaðan genel kurul toplantýsý Nizip Sanayi Sitesi toplantý salonunda yapýldý. Kongreye, Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman'ýn yaný sýra Gaziantep Ýl ve ilçe teþkilatlarý, Nizip siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluþu baþkanlarý ve partililer katýldý.Kongrede ilk konuþmayý Saadet Partisi Nizip ilçe Baþkan Adayý Ömer Yýlmaz yaparken Saadet Partisi'nin iktidar olabilmek için çalýþtýðýný söyledi. Yýlmaz, "Arkadaþlarýmýz gösterdiði teveccühüne teþekkür ediyorum. Milli Görüþ teþkilatý içerisinde büyüdüm. Elimden geldiðince bu davaya hizmet etmiþ olmanýn verdiði huzur ve mutlulukla yine bu davanýn bir neferi olarak çalýþmaya devam etmenin sevincini yaþýyorum. Milli Görüþ'ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi'nde makam ve mevkiinin deðil davanýn ve davaya yapýlan hizmetin önemi vardýr. Saadet Partisi olarak amacýmýz; Yaþanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya'nýn temellerini atmaktýr. Bu vesileyle yeniden ilçe baþkaný olarak görev yapmama vesile olan herkese gönülden teþekkür eder, yapacaðýmýz kongremize katýlan tüm davetlilere teþekkür ediyorum dedi.Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Saadet Partisi Gençlik Kollarý Genel Baþkaný Abdülkadir Karaduman kongrede yaptýðý konuþmada "Önümüze çýkan her sorunda ýsýtýp ýsýtýp dýþ güçler demesinin hakikatte hiçbir karþýlýðý yoktur. Çünkü bugün 20 yýldýr Türkiye'de yapýlan bütün bu yanlýþlarý dýþ güçler istemiþtir ancak bu yanlýþlarý dýþ güçlerin bizatihi Türkiye'deki taþeronlarý yapmýþtýr. Bakýn 20 yýlýn sonunda biz hala eðitim müfredatýmýzý belirleyemiyorsak, müfredatýmýz Fulbright Eðitim Komisyonu tarafýndan belirleniyorsa kimse kimseyi kandýrmasýn. Dýþ güçler diyorsunuz. Allah aþkýna çýkýn þu soruya cevap verin. Dýþ güçlerin istediði ve sizin yapmadýðýnýz tek bir þey gösterin. Kürsülerde 'Dünya beþten büyüktür' diyorlar. Ancak bu beþ tane devletin Ýslam coðrafyasýný iþgal ederken hangi iþgaline ortak olmadýnýz?" ifadelerini kullandý."TÜRKÝYE'YÝ HEP BÝRLÝKTE KURACAÐIZ"Abdülkadir Karaduman, Saadet Partisi'nin farklý olduðunu vurgulayarak, "Biz, bir yanlýþýn yerine baþka bir yanlýþý deðil, yanlýþýn yerine doðruyu, kötünün yerine iyiyi, batýlýn yerine hakký hâkim kýlmak için çalýþýyoruz. O yüzden milletimizin Saadet Partisi kadrolarýna ihtiyacý vardýr. Yöneticilerin aldatýlmadýðý bir Türkiye'yi hep birlikte kuracaðýz. Milletimizin 'çalýyor ama çalýþýyor' dediði bir Türkiye deðil, 'çalýþýyor ama bir kuruþa tenezzül edilmiyor' dediði bir Türkiye'yi kuracaðýz. Herkesin geleceðe büyük bir umutla baktýðý bir Türkiye'yi birlikte kuracaðýz" deðerlendirmesinde bulundu."DERDÝMÝZ BU ÜLKEDE FAÝZSÝZ BÝR DÜZEN KURMAKTIR"Ülkenin dýþ borcunu deðil, borcun faizini dahi ödeyemez hale geldiðini dile getiren Abdülkadir Karaduman, "600 milyar dolara yakýn parayý son 20 yýlda götürüp faize teslim ettiler. Ve bugün gelmiþler ne diyorlar. 'Vay efendim bir nas anlayýþý var. Biz nas anlayýþýmýza göre hareket ederiz. Faiz baz oranlarýný düþürüyoruz.' 2022 yýlý bütçesinden 240 milyar lira parayý faize vereceksiniz, 2023 yýlý bütçesi için faize verecekleri para 320 milyar TL. Yesinler sizin faizle mücadelenizi. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 yýllýk tarihinde faize en büyük hizmetleri yapan, faize en çok destek veren, insanýmýzý en çok faizcilere mahkûm eden iktidar iþte bu AK Parti iktidarýdýr. Bizim derdimiz, bizim faizle mücadelemiz, faiz baz puanýný indirip diðer taraftan kaynaklarý faizcilere aktarmak deðil, bizim derdimiz bu ülkede faizsiz bir düzen kurmaktýr" diye konuþtu.Ömer Yýlmaz Baþkanlýðýnda yapýlan seçimde yönetim kurulu asil ve yedek üyeler ise þöyle oluþtu : Asil üyeler : Müslüm Gürdal, Mehmet Bulut, Bilal Kara. Ömer Çelik, Hasan Kocaman, Þýh Müslüm Yýldýrým, Ali Koçak, Ömer Þimþek, Abdulkadir Çelik, Ali Rýza Polat, Ahmet Þimþek, Ömer Gül, Ömer Ateþ, Abdullah Kendirci Yedek üyeler : Þükrü Koçak, Ömer Yýldýrým, Cemal Kaya, Murat Zaman, Müslüm Demir, Hüseyin Kalender, Ömer Ceylan, Yunus Aydemir, Cengizhan Þahin, Aydýn Yýlmaz, Ýbrahim Halil Doðan, Recep Parlar, Abdullah Uysal, Ýbrahim Halil Tekin, Emre Kaya.