DEVA'dan ÝYÝ Parti'ye hayýrlý olsun ziyaretiDeva Partisi Nizip Ýlçe Baþkaný Ömer Kýlýçparlar ve yönetim kurulu üyeleri Ýyi Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Abdullah Yýldýz ve yönetime hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette partililer genel ve yerel gündemle ilgili deðerlendirmede bulundu.Deva Partisi Nizip Ýlçe Baþkaný Ömer Kýlýçparlar ve yönetim kurulu üyelerini Ýyi Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Abdullah Yýldýz ve yönetim kurulu üyeleri karþýladý.Ziyarette konuþan Deva Partisi Nizip Ýlçe Baþkaný Ömer Kýlýçparlar, Ýyi Parti Ýlçe Baþkanlýðý yönetimine ve Ýlçe Baþkaný Abdullah Yýldýz'a misafirperverlikleri için teþekkür ediyoruz. Çok anlamlý ve dolu geçen bir görüþme oldu. Ayný masada oturabilmek ve vatandaþýn dertleri hakkýnda fikir alýþveriþinde bulunmak çok önemli. Umarým bu buluþmalar yerel düzeyde tüm siyasi partiler arasýnda yaygýnlaþýr" dedi. Ýyi Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Abdullah Yýldýz'da ziyaretten dolayý Deva Partisi Nizip Ýlçe Baþkaný Ömer Kýlýçparlar ve yönetim kurulu üyelerine teþekkür etti.![]()