Lisanslý Depoculuk ve Hububat Piyasalarý Kongresi Antalya'da düzenlendi.Kongreye Nizip ilçesinden Türkiye'nin ilk özel þirketi olan Zerovasa Lidaþ Antep Fýstýðý Lisanslý Deposu Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý Atilla Demir ve Haþim Korkmaz katýldý.Kongre programýnda, "Lisanslý Depoculukta Mevcut Sorunlar-Çözüm Önerileri, Lisanslý Depoculuk Devlet Destek ve Teþvikleri, Yurtiçi ve Yurtdýþý Hububat Piyasalarýndaki Geliþmeler, Mevcut Durum ve Öngörüler, Yetkili Sýnýflandýrýcýlýk Sisteminde Sorunlar ve Çözüm Önerileri" ve diðer birçok ilgi çekici konuda oturumlar gerçekleþtirildi.LÝDAÞDER Yönetim Kurulu Baþkaný Serdar Genç, kongre ile üyeler ve sektör paydaþlarý arasýndaki etkileþim ve tecrübe paylaþýmýnýn artýrýlmasý, güncel koþullarýn masaya yatýrýlmasý, mevcut ve yeni piyasalar için ticari iliþkilerin güçlendirilmesinen amaçlandýðýný söyledi. Genç, "Kongre Tarým ve Orman Bakanlýðý, Ticaret Bakanlýðý, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüðü, TSE, TOBB, Türkiye Ürün Ýhtisas Borsasý, Merkezi Kayýt Kuruluþu, bankalar, mevcut faaliyette olan lisanslý depo iþletmeleri, lisans aþamasýnda olan lisanslý depo iþlemleri, yetkili sýnýflandýrýcý laboratuvarlarý, Antep fýstýðý, un sektörü, yem sektörü olmak üzere, yaklaþýk 400 kiþinin katýlýmýyla düzenlendi.Programýn sonunda LÝDAÞDER Yönetim Kurulu Baþkaný Serdar Genç tarafýndan Zerovasa Lidaþ Antep Fýstýðý Lisanslý Deposu Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Haþim Korkmaz üyelik sertifikasý takdim etti.