Ýnþaat Mühendisleri Odasý'ndan NTO'ya Hayýrlý Olsun ZiyaretiTMMOB Ýnþaat Mühendisleri Odasý Gaziantep Þubesi Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.TMMOB Ýnþaat Mühendisleri Odasý Gaziantep Þube Baþkaný Burkay Güçyetmez ve aralarýnda yönetim kurulu üyelerinin de bulunduðu heyeti, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve NTO yönetim kurulu üyeleri karþýladý.NTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine hayýrlý olsun dileklerini ileten Ýnþaat Mühendisleri Odasý Gaziantep Þube Baþkaný Burkay Güçyetmez, Nizip Ticaret Odasý seçimlerinin Nizip'e hayýrlý olmasý temennisinde bulundu.Gerçekleþen ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ise NTO'nun yapmýþ olduðu faaliyetler ve projeler hakkýnda bilgiler vererek, NTO'nun yapacaðý projelerde Ýnþaat Mühendisleri Odasý Gaziantep Þubesi ile iþbirliði içerisinde çalýþabileceklerini belirtti.Ziyarette TMMOB Ýnþaat Mühendisleri Odasý Gaziantep Þube Baþkaný Burkay Güçyetmez tarafýndan ziyaret anýsýna NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt'a plaket takdim edildi.![]()