Türkiye, küçük þehidi Hasan Karataþ ve þehit öðretmen Ayþenur Alkan'a aðlýyor!Bakan Özer duyurdu: Karkamýþ'ta okullar tatil edildi2017 yýlýnda Batman'ýn Kozluk ilçesinde þehit edilen Aybüke Yalçýn ve Tunceli'de katledilen Necmettin Yýlmaz'ýn acýlarý hala tazeyken bir acý haber de Gaziantep'in Karkamýþ ilçesinden geldi. PKK/PYD terör örgütünün okula hain saldýrýsýnda öðretmen Ayþenur Alkan hayatýný kaybetti. Biri çocuk, üç kiþi vefat etti. Herkesi aðlatan yeni görüntüler ortaya çýktý. Bakan Özer Karkamýþ'ta okullarýn bu hafta tatil edileceðini duyurdu.Türkiye, küçük þehidi Hasan Karataþ ve þehit öðretmen Ayþenur Alkan'a aðlýyor! Bakan Özer duyurdu: Karkamýþ'ta okullar tatil edildiHain terör örgütü tarafýndan gerçekleþtirilen saldýrýda öðretmen Ayþenur Alkan, bir evladýmýz ve bir vatandaþýmýz þehit oldu. Yaralanan vatandaþlarýmýz da var. Türkiye, Ayþenur öðretmene aðlýyor! Olay yerinden ilk fotoðraflar da geldi. PKK'nýn attýðý roketlerden biri okulun bahçesine düþtü. CHP'li vekil Mahir Polat, Karkamýþ'taki saldýrýda yeðeni Hasan Karataþ'ýn hayatýný kaybettiðini açýkladý. Sosyal medya hesabýndan acý haberi paylaþan Polat, "Yüreðimiz yanýyor. Gaziantep'in Karkamýþ ilçesine hain terör örgütü tarafýndan düzenlenen roket saldýrýsýnda yeðenimiz Hasan Karataþ hayatýný kaybetti. Teröre lanet olsun" dedi.3 kiþinin yaþamýný yitirdiði, 10 kiþinin de yaralandýðý roketli saldýrýnýn ardýndan Karkamýþ'ýn karþýsýndaki Zor Maðar bölgesi savaþ uçaklarý tarafýndan vurulmaya baþlandý.Karkamýþ ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarýnca Suriye'nin kuzeyinden atýlan roket-havanlar sýrasýnda yaralanan saðlýk çalýþaný Mehmet Gören, saldýrý anýný þöyle anlattý:YARALI SAÐLIK PERSONELÝ O ANLARI ANLATTI"112 olarak bombanýn düþtüðü yere gittik. Diðer saðlýkçý arkadaþ yaralýyý çýkarýrken enkazýn altýnda kaldý. Kendimi bir anda merdiven boþluðunda buldum. Sonra hastaneye geldim. Ayaðýmda kýrýk var."Karkamýþ'a roket saldýrýsý! 1'i çocuk, 1'i öðretmen 3 kiþi hayatýný kaybetti."SINIF ÖÐRETMENÝMÝZ AYÞENUR ALKAN'I KAYBETTÝK"Milli Eðitim Bakaný Özer de þunlarý kaydetti:"Maalesef roket saldýrýlarý okullarýmýza da isabet etti. Nigar Tiryakioðlu Çok Programlý Anadolu Lisesine isabetli roket saldýrýsý var. Ayný zamanda top atýþlarýnýn oluþturduðu basýnçtan dolayý da Kocatepe Ýlkokulu ve Karkamýþ Okulunun sýnýf camlarýnda kýrýklýklar tespit edildi. 3 þehidimiz, 10 yaralýmýz var. Þehitlerimizden biri, sýnýf öðretmenimiz Ayþenur Alkan'ý kaybettik. Tüm þehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralýlarýmýza acil þifalar diliyorum. Terör saldýrýlarý bu aziz milleti, devletimizin kutlu yürüyüþünü asla durdurmayacaktýr. Milletimiz her geçen gün birlik beraberliðini yeniden tazeleyerek, dimdik durarak bu mücadeleyi devam ettirecektir. Terör saldýrýlarý bizi asla yýldýrmayacaktýr. Ama çok üzüntülüyüz. Ýstiklal Caddesi'ndeki saldýrýda 6 þehidimizin 3'ü eðitim camiasýndan. Tüm Milli Eðitim camiamýza, aziz milletimize baþsaðlýðý dileklerimi iletiyorum. Ýnþallah arkadaþlarýmýz sorunlarý orada hýzlý bir þekilde çözerek eðitim öðretimin aksamadan devam etmesi için gerekli çalýþmalarý yapacak."![]()