Nizip Spor Kulübü Baþkan Yardýmcýsý Çetinoðlu Ýnþaat Yönetim Kurulu Baþkaný Veysel Çetin, tarafýndan bu akþam Ercanlar Plaza Výp Salonda takým oyuncularý, yöneticiler ve misafirlerine yönelik akþam yemeði düzenledi.Samimi ve hoþ sohbet eþliðinde yenilen akþam yemeðinin ardýndan görüþlerini aldýðýmýz Baþkan Yardýmcýsý Çetin '' Bu güzel akþamda dostlarýmýz ile birlikte takým oyuncularýmýz , teknik heyetimiz ve personellerimiz ile birlikte olmanýn gururunu yaþamaktayým. Davetimize gelerek bizlerin yanýnda olan tüm herkese teþekkür ederim. Yeni yönetim kurulu arkadaþlarýmýz ile zaman zaman tekrarladýðýmýz birlik ve beraberlik buluþmalarýmýza bugün bir yenisini daha eklemiþ bulunmaktayýz. Þampiyonluk parolasý ile çýktýðýmýz bu yolda takýmýmýzýn motivasyonunu ayakta tutmak için elimizden gelen herþeyi yapmaya hazýr bir yönetim anlayýþý ile yolumuza devam ediyoruz. Takýmýmýzý aldýðý galibiyetten dolayý kutluyor , haftasonu evimizde oynayacaðýmýz maçta baþarýlar diliyorum . '' dedi.Yemek sonrasý Kulüp Baþkaný Hüseyin Yýlmaz ise Öncelikle böyle güzel organizasyonlarda bir araya gelmenin mutluluðunu yaþýyoruz . Bizleri buluþturan Kýymetli Yönetim Kurulu Arkadaþým Baþkan Yardýmcým Veysel Çetin 'e teþekkür ettiðini söyledi.Orhan Uslu'ya Büyük ÝlgiGaziantep Kent Konseyi Sanat Çalýþma Grubu Baþkaný Çelet Uþaglar Tiyatrosu Genel Yayýn Yönetmeni Orhan Uslu, Veysel Çetin 'in daveti üzerine yemeðe katýlanlar arasýnda yerini aldý. Yemek organizyonun da davetliler tarafýndan yoðun ilgi ile karþýlaþan Uslu '' Bugün Kýymetli Kardeþim Veysel Çetin beyin daveti üzerine Gaziantep'imizin Ýlçelerinden Nizip'te olmak bizlere ayrý gurur veriyor. Futbolcu kardeþlerimiz farklý illerden buraya gelerek memlekete hizmet adýna burada bulunuyorlar. Onlara Gaziantep Spor'lu günlerimizden bahsederek muhabbet ettik . Bizleri tanýyýp takip ettiklerini öðrendiðimizde ayrý bir gurur yaþadýk . Kendilerine çýktýklarý yolda baþarýlar dilerken , Veysel kardeþime davetinden ötürü teþekkür ederim.Yemek organizasyonuna Kulüp Baþkaný Hüseyin Yýlmaz ve Yönetim Kurulu, futbol takým oyuncularý, kulüp idarecileri ve personeleri, tiyatro sanatçýsý Orhan Uslu, basýn mensuplarý ve birçok davetli katýldý.![]()