![]()
Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Erhan Birol, Nizip Ticaret Odasý'na (NTO) Ýade-i ziyarette bulundu.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, tarafýndan karþýlanan Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Erhan Birol, NTO yönetimine görevlerinde baþarýlar diledi.Yapýlan ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný özyurt, Nizip Cumhuriyet Baþsavcýlýðý'mýzla her konuda iþbirliðimizi geliþtirmeye hazýrýz. NTO olarak kurumlar arasý iliþkilere her zaman önem verdik. Bundan önce olduðu gibi bundan sonra da ilçemizin ve ülkemizin kalkýnmasý için iþbirliðimizi sürdürmeye devam edeceðiz dediNizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Erhan Birol ise þunlarý ifade etti: Nizip Ticaret Odasý baþkanlarý ve yönetim kurulu üyeleri yeni atanmamdan dolayý bize ziyarette bulunmuþlardý. Bizde bugün kendilerine iade-i ziyarette bulunmaktayýz. Ýlçemizde bulunan kamu kurumlarý ve sivil toplum kuruluþlarý çalýþmalarýmýzý uyumlu bir þekilde sürdürmekteyiz. Nizip'te faydalý hizmetler üretmeye devam edeceðiz þeklinde konuþtu.Gerçekleþen ziyarete NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mustafa Doktoroðlu, NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri de katýldý.