![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) tarafýndan yapýlan eðitim yardýmlarý kapsamýnda geleneksel hale getirilen ilköðretim öðrencilerine yönelik temsili ayakkabý daðýtým töreni düzenlendi.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin de katýldýðý temsili tören Þehit üsteðmen Uður Taþçý Ýmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleþti.NTO'nun yýllardýr yapmýþ olduðu eðitim yardýmýný bu yýlda devam ettirdiðini belirten Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ: NTO Okullarýmýz tarafýndan belirlenen 1200 öðrencimize ayakkabý yardýmýnda bulunmaktadýr. Bu yýl bilgi yarýþmalarýmýzý da NTO sponsorluðunda devam ettirme arzusu içerisindeyiz. Ben huzurlarýnýzda eðitime ve öðrencilerimize verdiði desteklerden dolayý NTO Baþkanlarý'na, yönetim kuruluna ve üyelerine kurumum adýna çok teþekkür ediyorum þeklinde konuþtu.NTO'nun Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði'nin (TOBB) desteði ile yýllardýr eðitim yardýmlarýný aksatmadýðýný belirten NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, öðrencilerimize kýþ mevsimini daha saðlýklý ve rahat geçirebilmeleri için ayakkabý yardýmý yapýyoruz dedi.TOBB tarafýndan 100 bin TL eðitim yardýmý gönderildiðini belirten NTO Baþkaný özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: Bu eðitim yardýmý kapsamýnda normalde 900 adet ayakkabý yardýmý yapýlmasý gerekirken, biz yönetim kurulumuzun almýþ olduðu karar ileve meclis üyelerimizlede görüþerek bu sayýyý 1200'e çýkardýk. Yapýlan bu yardýmýn her yýl olduðu gibi bu yýlda ihtiyaç sahipleri NTO'nun hiçbir müdahalesi olmadan tamamen Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan belirlemektedir.Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan verilen listelere göre NTO olarakokullara ayakkabýlarýn daðýtýmýný yapmaktayýz. Sadece temsili daðýtým törenini her yýl farklý bir okulda yapmaktayýz. Bu yardýmlarýmýzý gönülden gelerek yapýyoruz. Gönlümüzün her zaman eðitimden yana olduðun, eðitimin bir ülkenin temel taþý ve baþlangýç noktasý olduðunu bilinci içerisinde bu desteklerimizi sürdürmeye devam edeceðiz. Bu yardýmlarýn yapýlmasýnda bizlerden desteðini esirgemeyen TOBB'ye, üyelerimize, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü'ne, öðrencilerimizi yetiþtiren deðerli öðretmenlerimize þahsým, NTO yöneticileri adýna çok teþekkür ediyorum ifadelerini kullandý.Düzenlenen tören konuþmalarýn ardýndan öðrencilere ayakkabý takdimiyle son buldu.