![]()
Ýpekyolu Kalkýnma Ajansý (ÝKA) 2022 Yýlý Ýmalat Sanayinde Teknolojik Dönüþüm Finansman Desteði Programý bilgilendirme toplantýsý Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Toplantý Salonunda düzenlendi.Toplantýnýn açýlýþ konuþmasýný yapan Ýpekyolu Kalkýnma Ajansý Program Yönetim Birimi Uzmaný Hatice Serap Say, Toplantýya ev sahipliði yapan Nizip Ticaret Odasý yöneticilerine ve üyelerine teþekkür ederim dedi.2022 Yýlý Ýmalat Sanayinde Teknolojik Dönüþüm Finansman Desteði Programýnýn ülkemize ve bölgemize hayýrlý olmasýný dileyen ÝKA Yönetim Birimi Uzmaný Hatice Serap Say sözlerini þu þekilde sürdürdü: ÝKA'nýn yürütmekte olduðu 2022 Yýlý Ýmalat Sanayinde Teknolojik Dönüþüm Finansman Desteði Programý kapsamýnda uygun proje baþvurularýnýn sunulmasý amacýyla ilana çýkmýþ bulunmaktadýr. Ajansýmýz, mali destekleri tüm paydaþlarýmýza doðru ve etkin aktarabilmek ve paydaþlarýmýzýn desteklerden faydalanmasýný arttýrmak adýna Gaziantep, Adýyaman ve Kilis tüm il ve ilçe merkezlerinde eðitim ve bilgilendirme toplantýlarý yapmaktadýr. Bugün de bu finansman destek programýný sizlere tanýtmak ve anlatmak amacýyla buradayýz. Ýmalat Sanayinde Teknolojik Dönüþüm Finansman Desteði Programý kapsamýnda 40.000.000 TL destek saðlanacaktýr. Baþvurular Ýpekyolu Kalkýnma Ajansý ve Vakýf katýlým A.Þ. olmak üzere iki aþamadan oluþmaktadýr. Baþvuru sahibi programýn ilan tarihinden sonra Vakýf Katýlým Bankasý A.Þ. Gaziantep, Gaziantep OSB, Suburcu ve Adýyaman Þubelerine baþvurarak Kredi Uygunluk Belgesini almalarý gerekmektedir. Finansman desteði Programýn baþvurular 21 Kasým 2022 Saat 17:00 de sona erecektir. Sizlerden kaliteli, nitelikli, modern, uygulanabilir ve sürdürülebilir projeler bekliyoruz. ÝKA bugüne kadar yenilikçi, yaratýcý ve giriþimci birçok projeyi destekledi ve bundan sonra da desteklemeye devam edecektir ifadelerini kullandý.Konuþmanýn ardýndan Ýpekyolu Kalkýnma Ajansý Program Yönetim Birimi Uzmaný Hatice Serap Say tarafýndan katýlýmcýlara bir sunum yapýldý.Sorularýn cevaplanmasý ile son bulan toplantýya, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, ÝKA Ýmalat Sanayinde Teknolojik Dönüþüm Birim Baþkaný Vakkas Koca, ÝKA ÝSDB Uzmaný Halil Ýbrahim ünlü, ÝKA ÝSDB Uzmaný Ýlker Doðan, NTO üyeleri ve firma temsilcileri de katýldý.