![]()
7 Ekim de yapýlan seçim sonucu Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkanlýðý'na yeniden seçilen Mehmet özyurt mazbatasýný aldý.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, baþkanlýk mazbatasýný Nizip Ýlçe Seçim Kurulu Baþkaný ömer Güven'in elinden aldý.Düzenlenen mazbata töreninde bir açýklama yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný özyurt þunlarý ifade etti: Komite, Meclis, Disiplin ve Yönetim Kurulu üyelikleri seçimlerimizi tamamladýk. Seçim sürecimiz Nizip Ýlçe Seçim Kurulu Baþkanýmýz ömer Güven ve Nizip ilçe Müdürümüz Yakup Tüter tarafýndan baþarýlý bir þekilde yönetilmiþtir. Seçimlerimizin saðlýklý bir þekilde tamamlanmasýndan dolayý emeði geçen Ýlçe Seçim Kurulu Baþkanlýðý'na ve tüm üyelerimize teþekkür ediyorum dedi.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný özyurt'a görevlerinde baþarýlar dileyen Nizip Ýlçe Seçim Kurulu Baþkaný ömer Güven ise sözlerini þu þekilde sürdürdü: Yönetim Kurulu Baþkanýmýz Mehmet özyurt uzun süredir Nizip Ticaret Odasý'na baþkanlýk yapmaktadýr ve bu dönemde üyeleri tarafýndan tekrar baþkan olarak seçilmiþtir. Bu baþarý oda üyelerinin kendisine olan güvenin göstergesidir. Yeni döneminde kendilerine baþarýlar diliyorum dedi.Düzenlenen törene Nizip ilçe Müdürü Yakup Tüter ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu da katýldý.