![]()
Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ve Ak Parti Nizip Ýlçe Yönetimi Nizip Ticaret Odasý (NTO) seçimlerinde yeniden seçilen Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, AK Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Mehmet Fatih Uzunaslan, Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti yönetimi ve beraberindeki heyet NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine hayýrlý olsun dileklerinde bulundu.Yapýlan ziyarette bir açýklama yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Nizip Ticaret Odasý olarak ilçenin faydasýna olan her türlü projede beraber çalýþmaya hazýr olduklarýný ifade etti.Son zamanlarda yapýlan hizmetlerden dolayý Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý'ya teþekkür eden NTO Baþkaný özyurt þunlarý dile getirdi: Sanayi sitemizin alt ve üst yapýsý, taþ köprünün yapýmý, ilçemizde geçmiþten bugüne sorun haline gelen iþlerin çözümü ve Nizip Gümrük Müdürlüðü'nün kurulmasý ile ilgili verilen desteklerden dolayý Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ve ekibine çok teþekkür ediyorum. Nizip Gümrük Müdürlüðü'nün kurulmasý üretimin, sanayinin, ihracatýn artmasý ve iþsizliðe çözüm olmasý açýsýnda çok önemli bir hizmettir. Ortak akýlla hareket ederek bu hizmeti de ilçemize kazandýrmýþ olduk. Ayný þekilde ikinci organize sanayimizin kurulmasý ve ilçemizin hizmetine sunulmasý için ortak akýlla çalýþmalarýmýz devam etmektedir. Nizip Ticaret Odasý'nýn içerisine hiçbir zaman siyaseti sokmadýk ve bu þekilde de faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceðiz. Toplumun faydasýna olan her türlü çalýþmada elimizi taþýn altýna koymaya da bundan böyle devam edeceðiz. Ziyaretinizden dolayý hepinize ayrý ayrý teþekkür ediyorum þeklinde konuþtu.NTO'da seçilen tüm üyelere hayýrlý olsun dileklerini ileten Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Geçmiþ dönemlerde NTO ve diðer sivil toplum kuruþlarý ile baþarýlý hizmetlerde bulunduklarýný söyledi.Geçmiþ dönemde yapýlan baþarýlý hizmetleri referans alarak daha güzel hizmetlerde bulunacaklarýný ifade eden Belediye Baþkaný Sarý sözlerini þu þekilde sürdürdü: Sanayi sitemize yaklaþýk 20 milyon TL deðerinde yatýrým yapýlarak ayrýca yapýlan çevre düzenlemeleri ile sanayi esnafýmýzýn hak ettiði bir konuma taþýdýk. Ýlçemizi ikiye bölen ve yýllardýr sorun olan taþ köprümüzü yýkarak yerine uluslar arasý standartlarda yüksekliðini 4.80 cm ölçüsüne getirerek halkýmýzýn hizmetine açtýk. Bu çalýþmalarýn tamamlanmasý ile birlikte bir ay içerisinde Gaziantep- Nizip arasýnda raybüs seferlerini de baþlatacaðýz. Biz üretim istihdam ihracat gibi her türlü konuda hemþerilerimizin önünü açmaya ve onlara rehberlik etme noktasýnda kendimizi seferber ilan ediyor ve kendimizi bunun bir parçasý olarak görüyoruz. Bundan sonrada çalýþmalarýmýza bu þekilde devam edecek ve tüm yönetim birimlerimiz ile de ticaret odamýzýn her zaman yanýnda olacaðýz ifadelerini kullandý.Ziyaretin sonunda Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý tarafýndan NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt'a Antep Fýstýðý figürü hediye edildi.
![]()
Nizip Muhtarlar Derneði Baþkaný Recep Þeker, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle muhtarlarý ile birlikte Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine hayýrlý olsun ziyaretinde bulunarak görevlerinde baþarýlar diledi.
![]()
Nizip Kaymakamý Oðuz Alp çaðlar, Nizip Ticaret Odasý (NTO) üyelerine hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.Kaymakam Oðuz Alp çaðlar, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt tarafýndan karþýlandý.NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni dönemde baþarýlar dileyen Nizip Kaymakamý çaðlar yeni dönemde yapýlacak olan çalýþmalar ile ilgili NTO üyeleri ile görüþ alýþveriþinde bulundu.Ziyaretten duyduklarý memnuniyeti ifade eden NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Sanayici ve iþadamlarý olarak devletimizin her aman yanýnýzdayýz, kurumlarýmýza her zaman destek vermeye ve memleketimizin faydasýna olan tüm projelerde yer almaya hazýrýz ifadelerini kullandýlar.
![]()
Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Ýrfan Kaplan, CHP Kadýn Kollarý Genel Baþkan Yardýmcýsý Merve Altýnbaþ, Gaziantep Ýl Baþkaný Neþet Uçar, Nizip Ýlçe Baþkaný Mehmet Bozfýrat, Ýl ve Ýlçe Yönetimi Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.Gerçekleþen ziyarette bir açýklama yapan Gaziantep Milletvekili Ýrfan Kaplan; Nizip Ticaret Odamýzýn yeni seçilen deðerli Baþkaný ve yönetimine hayýrlý olsun temennisinde bulunarak bizleri sýcak karþýlamalarýndan dolayý teþekkür etti.Ýrfan Kaplan, bölgemizin gerek sosyal gerekse ekonomik olarak yaþadýðý sorunlarýn bilincindeyiz. özellikle üretim yapan sanayicilerimizin kredi kullanma konusunda çok büyük sýkýntýlar yaþadýðýný, kamu ile özel bankalar arasýnda faiz uçurumu olduðunu ve herkesin kamu bankalarýnda kredi kullanamadýðýný söyledi. Kaplan, insanlar kredi kullanmalý ki, ürün üretebilmeli, ihracat yapabilmeli ve yanýnda daha çok insan çalýþtýrýp istihdamý arttýrmalý, ifadelerini kullandý. Ýrfan Kaplan NTO Yönetimine bizleri kabul ettiði için teþekkür ederek Oda Yönetiminin çalýþmalarýnda baþarýlar diledi.Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ise; Sayýn Milletvekilimizin ve beraberindeki CHP Gaziantep ve Nizip Ýlçe Yönetiminin ziyaretlerinden dolayý duyduðum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Odamýz Nizip'in en büyük sivil toplum kuruluþu ve ticaret ve sanayinin çatý kuruluþudur. Ýlçemize 2 tane Organize Sanayi Bölgesi bulunmaktadýr. Nizip Sabunu, Nizip Zeytinyaðý ve Nizip Patlýcanýn coðrafi iþaretini Ýlçemiz ve Odamýz adýna tescil ettirmiþ bulunmaktayýz.2014 yýlýndan bu yana yaptýðýmýz çalýþmalar neticesinde ilçemize Türkiye'nin en modern Gümrük Müdürlüðünü kazandýrdýk. Gümrük Müdürlüðümüz þu anda ilçemiz baþta olmak üzere komþu ilçelere de hizmet vermektedir. Sosyal faaliyetlerde ise Nizip Ticaret Odasý olarak üzerimize düþen vazife ne ise elimizi taþýn altýna koyuyoruz. özyurt konuþmasýnýn sonunda, þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna CHP heyetine ziyaretlerinden dolayý teþekkür ederim dedi.Gerçekleþen ziyarete Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Meclis Baþkan Yardýmcýsý Necdet Baþeðmez, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut POLAT, NTO Yönetim Kurulu üyeleri Ýbrahim özkaya,Derde Taþ,NTO Meclis üyeleri Necdet Baþeðmez, Fatih öztürkmen, Müslüm Alkurt,Derviþ Bozkurt,Yakup çapan, Mehmet özoðlu, Ýbrahim Güleç, Cengiz Kenan Sönmez ve Gökhan Akçakoca katýldý.
![]()
Nizip Vergi Dairesi Müdürü Ýzzet Tahmizci ve Nizip Bakkallar Odasý Baþkaný Mustafa Canpolat ve beraberindeki yönetimi Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine hayýrlý olsun ziyaretinde bulunarak yeni dönemde görevlerinde baþarýlar diledi.
![]()
Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Ýrfan Kaplan, CHP Kadýn Kollarý Genel Baþkan Yardýmcýsý Merve Altýnbaþ, Gaziantep Ýl Baþkaný Neþet Uçar, Nizip Ýlçe Baþkaný Mehmet Bozfýrat, Ýl ve Ýlçe Yönetimi Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.Gerçekleþen ziyarette bir açýklama yapan Gaziantep Milletvekili Ýrfan Kaplan; Nizip Ticaret Odamýzýn yeni seçilen deðerli Baþkaný ve yönetimine hayýrlý olsun temennisinde bulunarak bizleri sýcak karþýlamalarýndan dolayý teþekkür etti.Ýrfan Kaplan, bölgemizin gerek sosyal gerekse ekonomik olarak yaþadýðý sorunlarýn bilincindeyiz. özellikle üretim yapan sanayicilerimizin kredi kullanma konusunda çok büyük sýkýntýlar yaþadýðýný, kamu ile özel bankalar arasýnda faiz uçurumu olduðunu ve herkesin kamu bankalarýnda kredi kullanamadýðýný söyledi. Kaplan, insanlar kredi kullanmalý ki, ürün üretebilmeli, ihracat yapabilmeli ve yanýnda daha çok insan çalýþtýrýp istihdamý arttýrmalý, ifadelerini kullandý. Ýrfan Kaplan NTO Yönetimine bizleri kabul ettiði için teþekkür ederek Oda Yönetiminin çalýþmalarýnda baþarýlar diledi.Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ise; Sayýn Milletvekilimizin ve beraberindeki CHP Gaziantep ve Nizip Ýlçe Yönetiminin ziyaretlerinden dolayý duyduðum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Odamýz Nizip'in en büyük sivil toplum kuruluþu ve ticaret ve sanayinin çatý kuruluþudur. Ýlçemize 2 tane Organize Sanayi Bölgesi bulunmaktadýr. Nizip Sabunu, Nizip Zeytinyaðý ve Nizip Patlýcanýn coðrafi iþaretini Ýlçemiz ve Odamýz adýna tescil ettirmiþ bulunmaktayýz.2014 yýlýndan bu yana yaptýðýmýz çalýþmalar neticesinde ilçemize Türkiye'nin en modern Gümrük Müdürlüðünü kazandýrdýk. Gümrük Müdürlüðümüz þu anda ilçemiz baþta olmak üzere komþu ilçelere de hizmet vermektedir. Sosyal faaliyetlerde ise Nizip Ticaret Odasý olarak üzerimize düþen vazife ne ise elimizi taþýn altýna koyuyoruz. özyurt konuþmasýnýn sonunda, þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna CHP heyetine ziyaretlerinden dolayý teþekkür ederim dedi.Gerçekleþen ziyarete Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Meclis Baþkan Yardýmcýsý Necdet Baþeðmez, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut POLAT, NTO Yönetim Kurulu üyeleri Ýbrahim özkaya,Derde Taþ,NTO Meclis üyeleri Necdet Baþeðmez, Fatih öztürkmen, Müslüm Alkurt,Derviþ Bozkurt,Yakup çapan, Mehmet özoðlu, Ýbrahim Güleç, Cengiz Kenan Sönmez ve Gökhan Akçakoca katýldý.
![]()
Nizip Vergi Dairesi Müdürü Ýzzet Tahmizci ve Nizip Bakkallar Odasý Baþkaný Mustafa Canpolat ve beraberindeki yönetimi Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine hayýrlý olsun ziyaretinde bulunarak yeni dönemde görevlerinde baþarýlar diledi.