Nizip Ticaret Odasý'nda (NTO) Meclis Baþkanlýk Divaný, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu Üyeleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Delege seçimi yapýldý.NTO Meclis toplantý salonunda yapýlan seçimlerde mevcut baþkanlar Bekir Karabacak Meclis Baþkaný ve Mehmet Özyurt Yönetim Kurulu Baþkaný seçilerek güven tazeledi.Nizip Ticaret Odasý'nda 2 Ekimde yapýlan seçimler sonucu oluþan 34 Meclis Üyesi, Meclis Baþkaný, Yönetim Kurulu Baþkaný ve Yönetim Kurulunu, Meclis Baþkan Yardýmcýlarý ve Kâtip Üye, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurul Delegelerini seçti.Gerçekleþen seçimlerin ardýndan NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak yaptýðý açýklamada; "Bugün gerçekleþen Meclis Baþkaný, Yönetim Kurulu Baþkaný, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Baþkan Yardýmcýlarý, Meclis Kâtip Üye, Disiplin Kurulu Üyeleri ve TOBB Genel Kurul Delegeleri seçimleri Nizip'imize Gaziantep'e ve ülkemize hayýrlý olmasýný diliyorum." dedi. Tüm meclis üyelerine vermiþ olduðu desteklerden dolayý teþekkür eden NTO Meclis Baþkaný Karabacak þu þekilde konuþtu: "NTO da dün dolduðu gibi bugünde ne siyasetin ne de etnik kimliðin kullanýlmadýðý bir seçim tamamlanmýþtýr. Tüm sektörleri en güzel þekilde temsil edeceðinize ve birlik beraberlik içerisinde Nizip ve ülkemiz için en güzel projelere imza atacaðýmýza inanýyoruz. Sizlerle beraber çalýþmaktan onur ve gurur duyacaðýmýzý da belirtmek istiyorum."þeklinde konuþtu.Yapýlan seçimlerde kendilerine teveccüh gösteren tüm meclis üyelerine teþekkür eden NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, "Bugün yapýlan seçimlerin kazananý Nizip, Türkiye ve ekonomidir." dedi. Kurumlarýn yaþatýlmasýnýn gerekliliðine vurgu yapan NTO Baþkaný Mehmet Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: " Kurumlarda huzursuzluk güvensizlik ortamý olursa baþarýda olamaz. Dolayýsýyla bugün yapýlan seçimlerde bizlere güvenen meclis üyelerimize dostlarýmýza bu birliðin saðlanmasýna destek olan tüm arkadaþlarýmýza teþekkürü bir borç biliyorum. Önümüzde yeni bir dönem var bu dönem içerisinde aramýza yeni katýlan arkadaþlarýmýzdan alacaðýmýz sinerji ile NTO olarak meslek komitelerimizin üyelerimizin sorunlarýna öncülük edeceðiz. Burada meslek komitelerimize önemli görevler düþmektedir. Her sektörün temsil edildiði komitelerimiz oluþtu. Komitelerimiz inþallah sorunlarý bize iletecekler bizlerde bunlarýn çözümü için çalýþmalarýmýzý sürdüreceðiz. Bu huzur ortamýnda gerçekleþen seçimlerimizin yansýmasý inþallah Nizip'e ve ülke ekonomisine olacaktýr. Sizler NTO meclis üyesi oldunuz bu meclis üyesi kimliði çok kýymetlidir. Bu kimliði mutlaka korumalýyýz ve nereye giderseniz gidin bu kimliði söylemekten hiç geri durmayýnýz. NTO meclis üyesi olmak bir ayrýcalýktýr. Zaman eski zaman deðil, NTO eski NTO deðildir. Baþarýsýzlýða ne bizim, ne Nizip'in, nede ülkemizin tahammülü kalmamýþtýr. Buraya seçilen arkadaþýmýz sadece ismimiz olsun diye seçilmiþ insanlar deðildir. Sizlerinde en iyi þekilde bu bayraðý taþýyacaðýnýza inanýyorum." ifadelerini kullandý.Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkanlýk Divaný, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu Üyeleri ve TOBB Genel Kurul Delegeleri þu þekilde oluþtu.MECLÝS BAÞKANLIK DÝVANI BEKÝR KARABACAK MECLÝS BAÞKANICOÞKUN GÜZEL MECLÝS BAÞKAN YARDIMCISINECDET BAÞEÐMEZ MECLÝS BAÞKAN YARDIMCISIÖMER ÇAPAN MECLÝS BAÞKAN YARDIMCISIMÜSLÜM ASLAN KÂTÝP ÜYEYÖNETÝM KURULU ÜYELERÝMEHMET ÖZYURT YÖNETÝM KURULU BAÞKANI SAVAÞ ALÝ ALKANMUSTAFA DOKTOROÐLUMUSTAFA KAYA (SAFFAT OÐLU)ÝBRAHÝM ÖZKAYAMAHMUT POLATSELAHATTÝN MARANGOZKENAN ÖZDEMÝRDERDE TAÞDÝSÝPLÝN KURULU ÜYELERÝERSÝN ÖZDEMÝRSERKAN AVKANÝBRAHÝM KILIÇKASIM BÖLEREMÝN UMUR ALTINBAÞMUSTAFA ÝLKER AKPEK TOBB GENEL KURUL DELEGESÝÞERÝF DAÐLI